Novosti iz beogradskih klubova, Teniski savez Beograda, TSB, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači

Мајске новости из београдских клубова 15.5.2019.

Биће ово мај који ће се памтити, најхладнији и најкишовитији у последњих 30 година. Али лоше времена вам је већ свима доста, да видимо шта се лепо дешава у београдским клубовима овог маја…

 

Сваког месеца објављујемо „Новости из београдских клубова“ у оквиру сарадње са Тениским савезом Београда. Позивамо све клубове који су чланови ТСБ да са нашим читаоцима поделе слике, видео-записе и тренутке са тренинга својих такмичара; за клубове је то бесплатно, и верујемо да је лепа прилика да представе своје активности широј тениској публици. Захваљујемо Тениском савезу Београда на сарадњи и подршци! Телефон и мејл за слање материјала: 0638255296; redakcija@maliigraci.rs

 

Teniski savez Beograda novi logotip

 

Детаљније Мајске новости из београдских клубова 15.5.2019.

 

У Тениској академији Типсаревић на Олимпу за важне турнире тренирају врхунски светски тенисери. А ових дана је фотограф забележио врхунску фотографију аустралијског тенисера Танасија Кокинакиса како тренира на Звездари:

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@the_kokk1 Last tune-up before @rolandgarros #keepdigging

Објава коју дели TTA (@tipsarevictennisacademy) дана

 

Младићи из ТК Ђукић освојили су пре неколико дана 1. место на квалификационом турниру за Екипно првенство Србије до 18 година за регион Београда, који се играо у ТК Агримес, и наравно квалификовали су се за финални турнир у септембру:

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Ovo su naši momci, prvaci Beograda do 18 godina ??????Idemooooo @ekipnaatss #tkdjukicteam #tennis #ekipno #tenniseurope #tss #tenis #tournament #tennisacademy #samojako

Објава коју дели Tennis Club Djukic (@t.k.djukic) дана

 

Српски Дејвис куп репрезентативац Филип Крајиновић тренирао је пре неколико дана у TK Privilege на Кошутњаку, и том приликом је власница клуба Александра Васић, и сама бивша тенисерка, снимила селфи са Филипом:

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Velika je čast kada nas poseti ovako veliki igrač @krajinovic_filip ?????

Објава коју дели TC PRIVILEGE (@tennis_club_privilege_) дана

 

Мали тенисери из ТК Топако су се у уторак 14. маја у TK Gemax са својим тренером Николом Обрадовићем дружили са Матсом Виландером, бившим најбољим тенисером света и коментатором Eurosporta:

 

 

ТК Дрил ће и ове године у јулу и августу организовати камп на Златибору, у сменама од по 7 и 10 дана. Прочитајте више детаља на њиховом сајту:

 

 

Нова чланица Премиум тениса Клара Ваја пре недељу дана играла је у четвртфиналу ETA U14 турнира Cungu & Co Open у Улцињу, а данас је ушла и у четвртфинале Montenegro Cup 2019 U14 у Никшићу:

 

 

TK White Star је поносан на своју чланицу Тару Михаљевић, која је освојила титулу на традиционалног Тошином меморијалу до 14 година у ТК Костић у Нишу:

 

 

У ТК Харон на Сењаку ретко када да нису пуни терени:

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TK Haron&Bidi Badu (@petkovic.ivan) дана

 

Загревање и истезање представљају незаобилазан део тренинга малих тенисера у ТК Ушће на Новом Београду:

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

‼️Jako važno ‼️ ?ZAGREVANJE? #maliteniseri #tenniskids #warmup #tkusce #novibeograd #tenissrbija

Објава коју дели Teniski klub Ušće (@t.k.usce) дана

 

Члан ТК Агримеса са Бежанијске косе Милан Мацура је освојио друго место на јаком ITF турниру у ТК ТАЖ у Нишу, и тренерска екипа предвођена Иваном Дуганџићем и његов клуб су поносни на Миланов успех:

 

 

TK Classics се поноси успехом свог члана Марка Поповића, који је пре неколико дана тријумфовао на ОП Београда до 12 година, и то баш у свом клубу:

 

 

У Академији Богдан Обрадовић организована је GPTCA обука, C & B ниво:

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *