Novosti iz vojvođanskih klubova, Teniski savez Vojvodine, Vojvođanski teniski savez, TSV, VTS, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači

Мајске новости из војвођанских клубова 22.5.2019.

Сунце се стидљиво помаља иза облака, и изнад војвођанских равница, а летња сезона је званично увелико почела. Да видимо шта раде војвођански тенисери ових дана…

 

Сваког месеца објављујемо „Новости из војвођанских клубова“ у оквиру сарадње са Тениским савезом Војводине. Позивамо све клубове који су чланови Тениског савеза Војводине да са нашим читаоцима поделе слике, видео-записе и тренутке са тренинга својих такмичара; за клубове је то бесплатно, и верујемо да је лепа прилика да представе своје активности широј тениској публици. Захваљујемо Војвођанском тениском савезу на сарадњи и подршци!

Телефон и мејл за слање материјала: 0638255296; redakcija@maliigraci.rs

Teniski savez Vojvodine logotip, Vojvođanski teniski savez logotip, VTS, TSV

 

Детаљније Мајске новости из војвођанских клубова 22.5.2019.

 

Новосадски ТК Петар Мишић је подсетио на чувени тениски зид пред којим је прве тениске кораке направила Новосађанка Моника Селеш, једна од најбољих тенисерки света у историји:

 

 

ТК Елита из Инђије врши упис деце од 4 до 12 година у своју школу тениса, ево информација за све који желе да им се дете здраво развија, у великој тениској породици:

 

 

У ТК Спартак у Суботици је средином маја одржан ETA U14 VII Memorijal Jovana Kukarasa, погледајте лепе фотографија на порталу subotica.info:

Anđela Lazarević, VII MEMORIJAL JOVANA KUKARASA 2019 U14, Teniski klub Spartak Subotica, Tennis Europe Junior tour
Анђела Лазаревић на турниру у Суботици
Слика: www.subotica.info

 

ТК Ковачица је у потпуности спреман за летњу сезону:

 

 

ТК Змај организује 2. јуна у 18 часова на Тргу Ћире Милекића у Сремској Митровици промоцију мини-тениса, заједно са Sparta Tennis-ом:

 

 

У панчевачком ТК Динамо ове године се одржава неколико врло важних турнира, а ево како је изгледало финале традиционалног међународног 30. Pecinog memorijala до 16 година:

 

 

Најбоља чланица новосадског TK Internacional Мирјана Јовановић је за само недељу дана освојила Првенство Војводине до 18 година и ОП Новог Сада 1. категорије до 16 година у ТК Сајмиште, а Мирјана има само 14 година:

 

 

Током априла посетили смо ТК Кикинда, погледајте шта је све ново у том клубу са богатом традицијом:

 

 

Погледајте извештај ТК Коперникус о турниру 1. категорије за девојчице до 12 година, одржаног пре неколико дана у шидском TK Сол 022:

 

Новосадски TK Winner спрема се за летњи тениски камп на Златибору Play Great:

 

 

Зрењанински ТК Галеб 1890 је поносан на успех свог члана Зорана Лудошког на ETA U14 турниру TEJT Trnava Cup у Словачкој:

 

 

 

Радна атмосфера у ТК Принц из Томиславаца:

Teniski klub Princ Tomislavci

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *