Mali igrači idu u Crnu Goru, odlazak malih tenisera na ETA turnire u Nikšić i Podgoricu,

Мали играчи иду у Црну Гору

Мали играчи организују одлазак тенисера на ETA U16 турнир  EMINENT PODGORICA OPEN 2018 у Црној Гори

 

Удружење „Мали играчи“ организује колективни одлазак српских јуниора на Tennis Europe турнир 3. категорије за девојке и младиће до 16 година у Црној Гори – EMINENT PODGORICA OPEN 2018, који траје у TK Eminent у Подгорици од 28. јула (или 30. јула, зависно од тога хоће ли се играти квалификације) до 5. августа 2018. године.

 

29.6.18.  11.44 h

Донели смо одлуку да уместо на два турнира, одлазак органузујемо само на турнир у Подгорици. Молимо све заинтересоване да се пријаве најкасније до понедељка 2. јула ујутру!

Тенисери могу да се пријаве за турнир на сајту Tennis Europe до уторка 3. јула до 14 часова.

 

Напомињемо да за турнир у Подгорици можете пријавити своје дете до 3. јула до 14 часова; одјава за турнир у Подгорици траје до 17. јула.

 

Детаљније Мали играчи иду у Црну Гору

 

С обзиром да смо и сами родитељи тенисера и да знамо да путовања на европске турнире изискују знатна улагања новца и времена, дошли смо на идеју да организујемо заједнички одлазак деце на та два временски повезана турнира, што ће родитељима бити јефтиније него да сами воде децу, а деца ће доживети заједнички одлазак на турнир, заједничке припреме и дружење током турнира. У октобру 2017. године смо успешно организовали експедицију у Скопље, на MTP OPEN 2017, са Вилмом Марковском, и утисци су врло позитивни, а резултати такмичара су били изванредни.

MTP OPEN 2017, ТК МТП Скопље, дечаци U14, 28-31.10.2017.

Вођа пута је Ненад Букарица, уредник сајта Мали играчи, а одлазак у Црну Гору организујемо заједно са Радетом Полексићем, тениским тренером који на турнирe у Црну Гору, као и већ неколико година, води тенисере из београдског TK Fair Play. Важно нам је да деца буду непрекидно под надзором, да боравак у Црној Гори подразумева озбиљан такмичарски приступ – водићемо рачуна о правовременом устајању, легању, исхрани, спаринговању, загревању пред мечеве, истезању после мечева, заштити од сунца, безбедности на сваком кораку, безбедном превозу до Црне Горе… баш као за своју децу (а на турнире ће ићи и наша деца 🙂 ).

 

Petar Bašić Palković, Vilma Markovska, Nenad Bukarica, MTP OPEN 2017, međunarodni turnir za dečake do 14 godina, TK MTP Skoplje Makedonija
Дивне успомене из Скопља

 

Да бисмо направили конкретну ценовну понуду, а пошто први пут организујемо овакву врсту путовања, потребно нам је да знамо колико родитеља је заинтересовано за пут. У зависности од броја заинтересованих, испланираћемо колико тренера треба да пође на пут са децом, а такође ћемо водити рачуна да пође и женски тренер, ако буде довољно пријављених девојчица.

 

Молимо вас да нам се јавите на телефон +381 638255296 (Ненад Букарица) или мејлом на redakcija@maliigraci.rs до недеље 1. јула, а ми ћемо у року од 2 до 3 дана после тога објавити конкретну понуду, која ће садржати све информације о смештају, путовању, цени, сатници…

 

Да не буде забуне, насловна слика је само илустрација, нећемо ићи тим жутим комбијем, иако нам се много допада 😉

 

2 мишљења на „Мали играчи иду у Црну Гору“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 мишљења на „Мали играчи иду у Црну Гору“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *