Viktor Miletić, Humanitarni teniski turnir Teniskog saveza Beograda, Teniski klub Classics Beograd

Мали тенисери у недељу играју за малог Виктора

У недељу 22. маја у 10 h у ТК Classics на Новом Београду ће бити одржан хуманитарни тениски турнир за помоћ дечаку Виктору Милетићу, који болује од церебралне парализе. Организатор турнира је Тениски савез Београда.

Детаљније Мали тенисери у недељу играју за малог Виктора

 

Тениски савез Београда позива све храбре и одважне малишане између 4 и 12 година да се пријаве и својим учешћем и плаћеном котизацијом пруже подршку и помогну Виктору да оде на операцију која је заказана за септембар месец, у медицинском центру St. Louis Children Hospital у Америци. Котизација за турнир биће уједно и ваш добровољни прилог.

 

Пријаве за турнир се могу обавити путем и-мејл адресе tkclassics@gmail.com, на фејсбук страници ТК Classics или на дан турнира у ТК Classics, између 9 h и 9 h 30 min. Почетак такмичења је планиран за 10 часова.

 

Свако ко је у могућности може свој добровољни прилог да уплати и директно на динарски рачун донације 205-9011005861572-67, или да донира на дан турнира у хуманитарне кутије које ће бити постављене на лицу места.

 

Уколико нисте такмичарског духа, улаз је слободан за све гледаоце који желе да пруже подршку Виктору и храбрим јунацима који ће тог дана укрстити своје рекете.

 

Teniski savez Beograda_logotip

 

 

Извор:

Фејсбук страница Тениског савеза Београда

 

Блиц

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *