Viktor Miletić, Humanitarni teniski turnir Teniskog saveza Beograda, Teniski klub Classics Beograd

Мали тенисери у недељу играју за малог Виктора

У недељу 22. маја у 10 h у ТК Classics на Новом Београду ће бити одржан хуманитарни тениски турнир за помоћ дечаку Виктору Милетићу, који болује од церебралне парализе. Организатор турнира је Тениски савез Београда.

 

Тениски савез Београда позива све храбре и одважне малишане између 4 и 12 година да се пријаве и својим учешћем и плаћеном котизацијом пруже подршку и помогну Виктору да оде на операцију која је заказана за септембар месец, у медицинском центру St. Louis Children Hospital у Америци. Котизација за турнир биће уједно и ваш добровољни прилог.

 

Пријаве за турнир се могу обавити путем и-мејл адресе tkclassics@gmail.com, на фејсбук страници ТК Classics или на дан турнира у ТК Classics, између 9 h и 9 h 30 min. Почетак такмичења је планиран за 10 часова.

 

Свако ко је у могућности може свој добровољни прилог да уплати и директно на динарски рачун донације 205-9011005861572-67, или да донира на дан турнира у хуманитарне кутије које ће бити постављене на лицу места.

 

Уколико нисте такмичарског духа, улаз је слободан за све гледаоце који желе да пруже подршку Виктору и храбрим јунацима који ће тог дана укрстити своје рекете.

 

Teniski savez Beograda_logotip

 

 

Извор:

Фејсбук страница Тениског савеза Београда

 

Блиц

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *