Sara Mikača, Dražen Petrović, Tara Wurth, Karol Tomanski, Marin Šuica Junior Open 2018 U16, Hrvatska Čakovec, Teniski klub Franjo Punčec

Мандовић полуфиналиста у синглу и у дублу, Петровић и Микача финалисти ЕТА U16 MARIN ŠUICA JUNIOR OPEN у Чаковцу

Међународни турнир MARIN ŠUICA JUNIOR OPEN за младиће и девојке до 16 година, 2. категорије, одигран је од 23. јуна до 1. јула 2018. године у ТК Фрањо Пунчец у Чаковцу, Хрватска, у оквиру Tennis Europe Junior Toura, на 8 терена са шљаком. Турнир се већ 20 година одржава у знак сећања на трагично преминулог младог тенисера ТК Фрањо Пунчец Марина Шуицу.

Српски тенисер Филип Мандовић постигао је одличан резултат на турниру у Чаковцу: играо је у полуфиналу сингла и дубла. Честитамо Филипе на успешном повратку на терен после паузе!

 

 

1.7.18.  12.08 h

Тенисери из Босне и Херцеговине Сара Микача и Дражен Петровић освојили су 2. место на турниру MARIN ŠUICA JUNIOR OPEN, док су победници Хрватица Тара Вирт и Пољак Карол Томански. Честитамо!

Тара је у финалу победила Сару 6-1 6-0, док је Карол савладао Дражена 6-1 6-4.

 

Детаљније Мандовић полуфиналиста у синглу и у дублу, Петровић и Микача финалисти ЕТА U16 MARIN ŠUICA JUNIOR OPEN у Чаковцу

 

 

Filip Mandović, Karol Tomanski, Marin Suica Junior Open 2018 U16, Hrvatska Čakovec, Teniski klub Franjo Punčec
Полуфиналисти дубла Филип Мандовић и Карол Томански

 

30.6.18.  18.21 h

Тенисери из Босне и Херцеговине Сара Микача и Дражен Петровић пласирали су се у финале турнира, као и Хрватица Тара Вирт. Браво!

Дражен Петровић је у полуфиналу победио Филипа Мандовића 6-1 6-3, и у финалу ће играти против Пољака Карела Томанског, који је у другом полуфиналу победио Хрвата Марина Јакића 6-1 6-4.

Код девојака ће се у финалу састати прве две носитељке, Хрватица Тара Вирт и Сара Микача из Босне и Херцеговине. Тара је у полуфиналу победила сународњакињу Миу Рае Вицан 6-1 1-6 6-3, док је Сара победила Хрватицу Луцију Ћирић-Багарић 3-6 6-3 6-2.

У дублу је Филип Мандовић играо са Пољаком Каролом Томанским, и они су у полуфиналу изгубили од мађарско-словеначког пара Њаради/Протић Жакељ 3-6 2-6.

Јован Синадиновић и Маја Додик из Босне и Херцеговине су дошли до 3. кола, а на турниру нису наступали други учесници из Србије.

 

Српски тенисери имали су последњих година великог успеха на овом турниру: прошле године је тријумфовао Горан Животић, а пре две године је Кристиан Јухас играо у финалу!

 

 

Резултати младића у синглу:

Marin Šuica Junior Open 2018 U16, Hrvatska Čakovec, Teniski klub Franjo Punčec

 

Резултати девојака у синглу:

Marin Šuica Junior Open 2018 U16, Hrvatska Čakovec, Teniski klub Franjo Punčec

 

Резултати младића у дублу:

Marin Šuica Junior Open 2018 U16, Hrvatska Čakovec, Teniski klub Franjo Punčec

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *