Marko Maksimović, Zlatan Mijatović, Danis Mijatović, Memorijal Draška Ercega, TK Mladost Banja Luka, Teniski savez Bosne i Hercegovine

Марко Максимовић и Канита Селимановић победници Меморијала Драшка Ерцега до 14 година у Бања Луци

Меморијал Драшка Ерцега, турнир 1. категорије за дечаке и девојчице до 14 година, одржан је 19. и 20. маја 2018. године у ТК Младост у Бања Луци, у организацији Тениског савеза Босне и Херцеговине.

Победници су су Марко Максимовић (ТК Добој) и Канита Селимановић (TK Volley). Честитамо!

Златан Мијатовић (ТК Слобода Тузла) и Наида Хукић (ТК Слобода Тузла) су освојили друго место. Марко је у финалу победио Златана 6-1 6-2, док је Канита савладала Наиду 6-3 6-1.

Треће место су освојили Данис Мијатовић (ТК Слобода Тузла) и Керим Шишић (ТК Младост), а код девојчица Нина Мишић (ТК Match Ball) и Анастасија Игњатић (ТК Елит Бања Лука).

У дублу су тријумфовали Марко Максимовић и Матеј Ђокић, који су у финалу победили браћу Златана и Даниса Мијатовића 7-5 5-7 11-9.

 

Детаљније Марко Максимовић и Канита Селимановић победници Меморијала Драшка Ерцега до 14 година у Бања Луци

 

 

Марку Максимовићу је ово прва титула у конкуренцији до 14 година, а подсећамо недавно је постао и првак Босне и Херцеговине до 12 година. Овом титулом је честитао рођендан свом тренеру Денису Спахићу 🙂

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *