Marko Nešić, Skender Katana, Lana Petković, Henna Kadić, INKOPROM CUP 2019 U12 Banja Luka, Teniski klub Borac Banja Luka, Tennis Europe Junior Tour

Марко Нешић победник у синглу и у дублу ETA U12 турнира INKOPROM CUP 2019 у Бања Луци

Међународни турнир INKOPROM CUP 2019 за дечаке и девојчице до 12 година (2. категорије) игра се од 7. до 15. септембра 2019. године у ТК Борац у Бања Луци, у Босни и Херцеговини, на 4 шљакаста терена, у оквиру Tennis Europe Junior Toura.

 

Детаљније Марко Нешић победник у синглу и у дублу ETA U12 турнира INKOPROM CUP 2019 у Бања Луци

 

Bidi Badu Sportska odeća Bidi Badu, teniska odeća Bidi Badu, Bidi Badu Play Wild, Teniski klub Haron

Биди Баду спортску одећу можете купити у нашем веб-шопу!

Одећу можете испробати у Haron Show Room-у!

 

13.9.19.  14.59 h

Српски тенисер Марко Нешић освојио је своју прву ETA титулу на турниру INKOPROM CUP 2019 у Бања Луци, савладавши у финалу Скендера Катану из Црне Горе 6-3 6-3. Честитамо!

Честитамо и Скендеру на изванредном резултату! Подсећамо да је Марко јуче са Каном Мусабеговићем из Босне и Херцеговине освојио и титулу у дублу, тако да ће му Бања Лука сигурно остати у најлепшем сећању!

Победнице у дублу код девојчица су Лана Петковић и Хена Кадић из Босне и Херцеговине, које су у финалу победиле Хрватицу Ники Томељак и Немицу Сарах Хоџић 2-6 7-5 10-3. Честитамо!

Код девојчица је тријумфовала Немица Сарах Хамзић, победивши Румунку Алексију Јоану Тату 6-3 6-1.

 

 

 

12.9.19.  19.20 h

Српски тенисер Марко Нешић пласирао се данас у финале сингла и освојио титулу у дублу са Каном Мусабеговићем из Босне и Херцеговине на турниру INKOPROM CUP 2019 у Бања Луци. Честитамо!

У полуфиналу сингла Марко је победио Руса Никиту Абрамкина 6-1 6-0, и у финалу ће сутра играти против сјајног црногорског тенисера Скендера Катане, који је у полуфиналу победио Хрвата Николу Смолчића 6-0 6-2. У финалу дубла Марко и Кан су победили Скендера Катану и Руса Никиту Абрамкина 6-3 6-3, тако да на читавом турниру нису изгубили ниједан сет!

У финалу дубла код девојчица играће Лана Петковић и Хена Кадић из Босне и Херцеговине против Хрватице Ники Томељак и Немице Сарах Хоџић.

 

Марку је ово трећи пут да игра у финалу дубла на ЕТА турнирима, после MIŠINOG MEMORIJALA у Београду и TENNIS POINT OPEN 2019 у Чачку, и прва ЕТА титула у дублу!

 

 

11.9.19.  20.30 h

Српски тенисер Марко Нешић пласирао се у полуфинале сингла и у финале дубла на турниру у Бања Луци. Браво Марко!

У четвртфиналу је Марко победио Марка Драговића из Црне Горе 6-2 1-0 (предао је Драговић), а сутра ће у полуфиналу играти против Руса Никите Абрамкина. У другом полуфиналу играће Скендер Катана из Црне Горе и Хрват Никола Смолчић.

У финалу дубла Марко ће заједно са Каном Мусабеговићем из Босне и Херцеговине играти против Скендера Катане из Црне Горе и Руса Никите Абрамкина.

Српске тенисерке Стела Џимовић и Петра Коњикушић играле су у полуфиналу дубла, где су вечерас у неизвесној завршници изгубиле од немачко-хрватског пара Хамзић/Томељак 6-4 2-6 4-10. У финале дубла пласирале су се Лана Петковић и Хена Кадић из Босне и Херцеговине.

Стела и Петра нису успеле да се пласирају у главни жреб турнира у синглу.

 

 

 

 

 

 

Резултати дечака у синглу:

INKOPROM CUP 2019 U12 Banja Luka, Teniski klub Borac Banja Luka, Tennis Europe Junior Tour

 

Резултати девојчица у синглу:

INKOPROM CUP 2019 U12 Banja Luka, Teniski klub Borac Banja Luka, Tennis Europe Junior Tour

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *