Novosti iz beogradskih klubova, Teniski savez Beograda, teniski klubovi u Beogradu, beogradski teniski klubovi

Мартовске новости из београдских клубова 28.3.2018.

Пре нешто више од месец дана, када смо објавили прве „Новости из београдских клубова“, написали смо да сви са нестрпљењем и неизвесношћу очекујемо долазак „баба марте“, али нисмо се надали да ће она бити баш тако окрутна. Ипак, сунце поново обасјава Београд, и балони се спремају за повратак у своје „футроле“ 🙂

 

Сваког месеца објављиваћемо „Новости из београдских клубова“ у оквиру сарадње са Тениским савезом Београда. Позивамо све клубове који су чланови ТСБ да са нашим читаоцима поделе слике, видео-записе и тренутке са тренинга својих такмичара; за клубове је то бесплатно, и верујемо да је лепа прилика да представе своје активности широј тениској публици. Захваљујемо Тениском савезу Београда на сарадњи и подршци! Телефон и мејл за слање материјала: 0638255296; redakcija@maliigraci.rs

 

Teniski savez Beograda_logotip

 

Први весник пролећа у TK Sa&Ni – слика све говори:

 

 

Иначе, овај београдски клуб објавио је и ценовник за летњу сезону, професионално направљен и темељно осмишљен, као и увек.

Детаљније Мартовске новости из београдских клубова 28.3.2018.

 

TK Classics је пожелео срећу у полуфиналу ОП Београда за девојчице до 10 година (наранџасти ниво), одиграног у овом новобеоградском клубу, својим такмичаркама Даници Милић и Анастасији Дробњаковић. Даница је освојила 2. место, а Анастасија треће

 

 

У ТК Топако ће крајем јуна бити одржан Летњи дечији тениски камп, са богатим тениским и вантениским програмом, а детаље можете видети овде.

 

 

Пре неколико дана новобеоградски ТК Ђукић је објавио фотографију снегом покривених терена, уз духовит коментар (надамо се да је Деда Мраз дефинитивно одлетео с Новог Београда 😉 ):

 

 

Такмичарка TK White Star Тара Михаљевић изузетно је успешна на јаким турнирима од почетка година, па јој је њен клуб одао заслужено признање:

 

 

Тенискa академијa Типсаревић добила је почетком марта звучно појачање – то је најбоља црногорска тенисерка Данка Ковинић. Желимо им успешну сарадњу!

 

We are VERY happy and proud to announce that @danka.kovinic will be joining our team!Idemo ???

Објава коју дели TTA (@tipsarevictennisacademy) дана

 

Кондициони тренинзи у ТК Дрил прилагођени су сваком такмичару, а погледајте једну вежбу на тренингу код кондиционог тренера Немање Ђорђевића:

 

 

ТК Victoria је похвалио своју тениску и скијашку шампионку Галу Ивановић:

 

 

Власница TK Privilege и бивша тенисерка Александра Васић одлучила је да употреби дворучни бекхенд и ослободи део балона свог клуба од снега 😉

(признала нам је касније да уме и боље да изведе тај ударац :))

 

#KoRadiNeBojiSeGladi ☝??

Објава коју дели Tennis Club & Coffee Privilege (@aleksandra_privilege) дана

 

Ноћ 23. на 24. март, а на балону Рекет клуба папараци су снимили тренера Григорија Гришу Брковића (последња ноћ на балону, што би он рекао) 😉

 

Grigorije Griša Brković na balonu Reket kluba, Reket klub Beograd
Григорије Брковић на балону Рекет клуба

 

Тениске диве из ТК Харон 🙂

 

 

TК Fair Play похвалио се сјајним резултатом свог новог члана Радомира Томића на ОП Новог Сада 1. категорије до 14 година у ТA Elite:

 

Nas takmicar Rade Tomic osvojio je prvo mesto na turniru- OP Novog Sada, 1. kategorija do 14 godina.??????

Објава коју дели Rade Poleksic (@tk_fairplay) дана

 

Тениски центар Новак са Дорћола припремио је одличне цене за кориснике својих терена недалеко од Дунава:

 

 

Тениски центар Мастер похвалио се досадашњим резултатима свог новог тренера Марка, који је у фебруару почео да ради у овом клубу:

 

 

Зимска идила у ТK Green Set у Јајинцима:

 

Prenoćište već od 1900din Kontakt: 0631897920 ; 0113940414

Објава коју дели GREEN SET (@_green_set) дана

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *