Teniski savez Vojvodine, Vojvođanski teniski savez, VTS, TSV, Novosti iz vojvođanskih klubova, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači

Мартовске новости из војвођанских клубова 14.3.2018.

Крај фебруара и почетак марта били су врло хладни у Војводини. Ипак, многи војвођански тениски клубови полако појачавају своје активности и спремају се за скидање балона.

 

Сваког месеца објављиваћемо „Новости из војвођанских клубова“ у оквиру сарадње са Тениским савезом Војводине. Позивамо све клубове који су чланови Тениског савеза Војводине да са нашим читаоцима поделе слике, видео-записе и тренутке са тренинга својих такмичара; за клубове је то бесплатно, и верујемо да је лепа прилика да представе своје активности широј тениској публици. Захваљујемо Војвођанском тениском савезу на сарадњи и подршци!

Телефон и мејл за слање материјала: 0638255296; redakcija@maliigraci.rs

 

Војвођански тениски савез отворио је конкурс за турнире из летњег календара ВТС за 2018. годину:

 

Детаљније Мартовске новости из војвођанских клубова 14.3.2018.

Погледајте фотографије са турнира црвеног нивоа, којег је ТК Ковачица организовао у суботу 10. марта у спортској сали у Дебељачи:

 

 

Ево како током зимских месеци вежба Зоран Лудошки, један од најбољих српских тенисера 2005. годишта и члан ТК Галеб 1890 из Зрењанина:

 

 

Дивна објава новосадског ТК Winner о улози тренера у васпитању и одрастању детета (са децом на сликама тренери Душан Милојковић и Иван Сурлић):

 

 

Младе снаге TK Sol 022 снимљене крајем фебруара у том клубу – чини се да тенис постаје све популарнији у овом дивном градићу у западном Срему:

 

 

Прочитајте занимљив речник тениских појмова на сајту новосадског ТК Петар Мишић:

 

 

Суботички Спартак поделио је на свом фејсбук профилу фотографије најбољих на ОП Суботице до 14 година, одржаном почетком марта:

 

 

ТК ЖАК из Сомбора и овог пролећа позива мале Сомборце у школу тениса:

 

 

Импресивна инфраструктура новосадског TK Sportland, који се налази на обали Дунава:

 

 

Новосадски TK Internacional успешно је привео крају организацију летње рекреативне лиге 2017:

 

 

Упис нових чланова у ТК Сава из Сремске Митровице:

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *