Novosti iz vojvođanskih klubova, Teniski savez Vojvodine, Vojvođanski teniski savez, TSV, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači

Мартовске новости из војвођанских клубова 20.3.2019.

Календарски данас почиње пролеће, а већина војвођанских клубова ће у наредне 2-3 недеље изместити своје активности из балона, на отворене терене.

 

Сваког месеца објављиваћемо „Новости из војвођанских клубова“ у оквиру сарадње са Тениским савезом Војводине. Позивамо све клубове који су чланови Тениског савеза Војводине да са нашим читаоцима поделе слике, видео-записе и тренутке са тренинга својих такмичара; за клубове је то бесплатно, и верујемо да је лепа прилика да представе своје активности широј тениској публици. Захваљујемо Војвођанском тениском савезу на сарадњи и подршци!

Телефон и мејл за слање материјала: 0638255296; redakcija@maliigraci.rs

Teniski savez Vojvodine logotip, Vojvođanski teniski savez logotip, VTS, TSV

 

Детаљније Мартовске новости из војвођанских клубова 20.3.2019.

 

Панчевачки ТК Динамо има нову фејсбук страницу, позивамо све да их запратите! А погледајте како су чланови клуба у суботу 16. марта заједничком акцијом спремали терене у ТЦ Миса за летњу сезону:

 

 

ТК Спартак у Суботици се увелико припрема за летњу сезону, и за важне турнире који следе већ овог пролећа:

 

 

Шљакасти терени у новосадском ТК Сајмиште су спремни за коришћење. Осим чланова клуба, могу их користити и рекреативци, а информације о слободним терминима могу добити на број телефона 065 4008499:

 

 

Мали тенисери TK Sol из Шида већ су напољу, за њих је летња сезона управо почела 🙂

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

?

Објава коју дели Tk Sol (@teniskiklub_sol022_sid) дана

 

ТК Ковачица je успешно организовао турнир за најмлађе тенисере (црвеног нивоа) у сали у Дебељачи, а деца су се лепо забавила и такмичила:

 

 

Новосадски ТК Петар Мишић поносан је на одличан резултат свог члана Владимира Грубачића на ОП Панчева до 10 година у ТК Младост:

 

 

У посети ТК Елита из Инђије био је Дејан Вукојичић, селектор репрезентације Србије до 12 година и координатор програма Tenis 10’s у Тениском савезу Србије, који је тренерима овог младог и вредног спортског колектива дао корисне савете за даљи рад, а деца су се лепо забавила:

 

 

Члан ТК Змај из Сремске Митровице Неша Павловић освојио је своју прву титулу на ОП Ковачице до 8 година! Неша иначе има само 6 година 🙂

 

 

Зрењанински ТК Галеб 1890 поделио је објаву Листа Зрењанин о утисцима са тренинга најбољег члана овог клуба, Зорана Лудошког:

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *