Hamad Međedović, Kristian Juhas, ITFM15Belgrade 2019, ITF, Teniska akademija Tipsarević Beograd, Tipsarevic Tennis Academy

Младе снаге српског тениса на ITF турниру „M15 Belgrade“ у ТА Типсаревић

У Тениској академији Типсаревић у Београду се од 1. до 7. јула 2019. године игра ITF турнир „M15 Belgrade“ категорије 15 S, на теренима Академије у Спортском центру „Олимп“. Игра се само у мушкој конкуренцији.

То је први професионални турнир који се у Србији организује по новом концепту такмичења и бодовања Међународне тениске федерације. Колико смо чули на турниру, у августу ће ипак систем такмичења бити враћен на стари систем „фјучерс“ турнира и бодовања.

Овај турнир је сјајна прилика за младе наде српског тениса да у својој држави дођу до важних бодова и драгоцених искустава, која ће им помоћи у пробоју у свет професионалног тениса. У среду 3. јула смо на теренима Тениске академије Типсаревић разговарали са перспективним српским јуниорима Хамадом Међедовићем, Марком Миладиновићем, Кристианом Јухасом и Михаилом Поповићем, и упитали смо их каква су очекивања од турнира, и како су задовољни својим овогодишњим учинком.

 

Детаљније Младе снаге српског тениса на ITF турниру „M15 Belgrade“ у ТА Типсаревић

 

ITFM15Belgrade 2019, ITF, Teniska akademija Tipsarević Beograd, Tipsarevic Tennis Academy

 

 

Погледајте део меча 1. кола, између српског тенисера Хамада Међедовића и Македонца Горазда Србљака. Снимак почиње при резултату 3-1 за Хамада у 2. сету и траје до краја меча, а Хамад је победио 6-2 6-4.

 

Hamad Međedović, ITFM15Belgrade 2019, ITF, Teniska akademija Tipsarević Beograd, Tipsarevic Tennis Academy
Хамад Међедовић

 

Разговор водио уредник сајта Ненад Букарица

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *