Featured Video Play Icon

Моје припреме за Тениске наде: Ана Стојановска и Павел Стевковски

Мали тенисери Ана Стојановска и Павел Стевковски из Охрида послали су сјајан видео о томе како се припремају за тениски турнир у ТК Харон „9. тениске наде“, за фото и видео наградни конкурс „Моје припреме за Тениске наде“, који је организовао Champions Bowl Serbia.

 

Детаљније Моје припреме за Тениске наде: Ана Стојановска и Павел Стевковски

 

Они су освојили Wilson пешкир као награду за свој видео-прилог, а исту награду је освојила и Миа Ристић, која је послала фото-причу о својим припремама за турнир, коју ћемо објавити током овог викенда.

 

Награде ће победницима бити уручене током турнира, који почиње у понедељак 22. августа на теренима ТК Харон у Београду.

 

 

 

 

Више о турниру

 

 

Турнир ТЕНИСКЕ НАДЕ је основан пре 9 година као референтни турнир за источни Балкан за децу узраста до 10 година, и као такав од самог оснивања уврштен у листу од 5 турнира из целог света чији се победници примају аутоматски на турнир Smrikva Bowl у Пули (незванично првенство света за децу до 10 година).

 

8. teniske nade do 11 godina, Champions Bowl 2015, Teniski klub Haron Beograd

 

Досадашњи победници су сви оправдали своје титуле на ТЕНИСКИМ НАДАМА својим успешним наставком јуниорске тениске каријере.

Од првог па до 8. издања турнир је успео да окупи децу са целог Балкана, а победник прошлогодишњег турнира је дечак индијског порекла, иначе првак Енглеске трајно настањен у Лондону.

 

Од 2015. турнир ТЕНИСКЕ НАДЕ је додатно добио на значају тако што је постао део највеће серије турнира за децу млађу од 16 година на свету – Champions Bowl серије, и као такав постао изборни турнир за Србију, Црну Гору, Македонију и Босну и Херцеговину, а и шире. Финалисти ТЕНИСКИХ НАДА представљају нас регион у октобру сваке година на светском финалном турниру у Анталији.

 

Ове године турнир се одржава у три старосне категорије – U 9, U11 и U13, и планирано је учешће преко 120 деце са целог Балкана а и шире, што је догађај од велике важности како за тенис у Београду, као и за сам град Београд и његове туристичке потенцијале.

 

Организатор и оснивач турнира је ТК Харон, Звечанска 16 Београд

www.teniskiklubharon.com

 

Ана, Павел и Миа су добили по један леп Вилсон пешкир као награду за учешће на конкурсу.

 

Ana Stojanovska, Pavel Stevkovski, 9. teniske nade, Champions Bowl 2016, Teniski klub Haron Beograd, Moje pripreme za teniske nade
Ана Стојановска и Павел Стевковски добили су по један леп Вилсон пешкир као награду за видео-снимак који су послали на наградни конкурс „Моје припреме за Тениске наде“

 

Mia Ristić, 9. teniske nade, Champions Bowl 2016, Teniski klub Haron Beograd, Moje pripreme za teniske nade
Миа Ристић је добила леп Вилсон пешкир као награду за серију фотографија које је послала на наградни конкурс „Моје припреме за Тениске наде“

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *