Tina Miletić, Marko Nešić, Andrea Pratljačić, Marija Stojanović, Milica Nišević, Aleksandar Marković, Srđan Jovanović, Teniski klub Premium tenis Beograd

На тренингу млађе групе у ТК Премиум

Познато је да у тениском клубу Премиум тенис из Београда тренира доста врло успешних јуниора, а у овој репортажи ћемо вас упознати са радом млађе групе у клубу.

У среду 16. октобра 2019. године смо снимили поподневни тренинг млађих такмичара Премиум тениса на теренима ТК Вождовац на Бањици.

На тренингу млађег узраста тог поподнева су били Марко Нешић (2007. годиште), Тина Милетић (2007), Марија Стојановић (2006) и Андреа Пратљачић (2008), а са њима су радили тренери Александар Марковић, Милица Нишевић и кондициони тренер Михајло Берић. На два терена у ТК Вождовац на Бањици постављен је балон, па су Марија и Андреа тренирале са Милицом Нишевић у балону, док су Тина и Марко тренирали са Александром Марковићем на отвореном терену.

 

Детаљније На тренингу млађе групе у ТК Премиум

 

Са Марком и Тином смо разговарали о најбољим резултатима ове сезоне, о томе са ким од тренера и од другара из клуба најчешће тренирају, као и какви су им планови до краја ове године.

 

Марко Нешић је ове године постигао завидне резултате на домаћој сцени, где су највреднији резултати полуфинала Летњег првенства Србије до 12 година и Дворанског првенства Србије до 12 година. На међународној сцени Марко је постигао више одличних резултата: на INKOPROM CUP 2019 у Бања Луци освојио је титулу у синглу и у дублу, на ETA U12 MIŠINOM MEMORIJALU у ТА Типсаревић играо је у финалу дубла и у четвртфиналу сингла. На ETA U12 TENNIS POINT OPEN 2019 играо је у финалу дубла, заједно са Александром Жикићем.

Тина Милетић је најбољи резултат остварила на Шацином меморијалу 2. категорије до 12 година, одржаном у септембру у ТК Динамо у Панчеву, где је освојила друго место.

 

Marko Nešić, Tina Miletić, Teniski klub Premium tenis Beograd
Тина Милетић и Марко Нешић

 

Желимо тенисерима Премиум тениса да и у предстојећој зимској сезони наставе са добрим резултатима!

Разговор водио уредник сајта Ненад Букарица

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *