Nagradni konkurs Moja Babolat teniska priča, sajt o dečjem tenisu Mali igrači

Најбоље Баболат тениске приче

Хвала свима који сте послали своје тениске приче на наградни конкурс „Моја Баболат тениска прича“ – уживали смо читајући их, а ускоро ће уживати и посетиоци сајта, пошто ћемо их све објавити у наредних месец дана!

Жирију није било лако да издвоји најбоље. Читали смо о вашим мечевима, дружењу, стрепњама, љубавима, разочарањима, а кроз све то се провлачи црвени траг шљаке, зноја, а понекад и суза… Писци једанаест прича ће добити главне награде, али мислимо да је најлепше што ћемо заједно проћи кроз доживљаје аутора свих 28 прича.

 

Позивамо вас да у петак 20. маја у 20 h дођете у ТК Бањица, где ћемо доделити главне награде, а сви аутори ће добити захвалнице и поклоне! Заједно ћемо погледати и прочитати најлепше приче, дружићемо се и лепо забавити!

Детаљније Најбоље Баболат тениске приче

 

Жири су чинили: Дејан Цекић (Баболат Србија), Александра Васић, Весна Ковачевић (TK Privilege), Вилма Марковска (Дечији свет тениса), Снежана Крстић-Букарица и Ненад Букарица (Мали играчи).

 

Добитници награда:

✅ 1. награда – Баболат патике по избору

 

Лав Лукић

 

✅ 10 Баболат ваучера уз вредности од по 30 евра (требало је да их буде 9, али Баболат нам је испунио молбу да их ипак буде 10) – поређани су по азбучном редоследу презимена:

 

Букарица Богдан

Вишнић Виктор

Ђокић Александра

Крстић Нина

Марковић Иван

Миљковић Емилија

Николић Игор

Ристић Миа

Станковић Лазар

Тешмановић Јован

 

✅ Мајицу с потписом Јанка Типсаревића добиће Виктор Вишнић – то је специјална награда за „најслађу причу“ 🙂

 

✅ Сви добитници стичу право на по 4 бесплатна термина за тренинг или спаринг у једном од клубова пријатеља нашег сајта: ТК Харон, ТК Step In, ТК Privilege, ТА Типсаревић, ТА Живковић, ТК Дрил, ТК Ђукић, ТК Медиана и ТК Трим

 

Прочитајте првонаграђену причу Лава Лукића „Како сам заволео тенис“.

 

Још једном захваљујемо свим клубовима пријатељима сајта који су подржали ову акцију, као и главном спонзору конкурса, компанији Баболат Србија!

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *