Natalija Senić, Mihailo Radosavljević, Danilo Raičević, Yasmeen Ghaoui, Miloš Dedić, ITF Zlatibor Open 2019 Srbija, Teniski klub Zlatibor Springs

Наталија Сенић и Михаило Радосављевић победници ITF Zlatibor Open 2019 (5. разреда) у TK Zlatibor Springs

Међународни турнир ITF Zlatibor Open 2019 за младиће и девојке до 18 година (3. разреда), одржан је од 7. до 14. септембра 2019. године у ТК Zlatibor Springs на Златибору, у оквиру ITF World Tennis Toura. Директор турнира је био Милош Дедић, а супервизор Милан Дмитровић.

Српски тенисери Михаило Радосављевић и Наталија Сенић освојили су своје прве ITF титуле на Златибору, а Лола Радивојевић и Анђела Петровић (игра под заставом Швајцарске) су освојиле титулу у дублу. Честитамо!

Репрезентативка Србије Наталија Сенић, чланица београдског ТК Дрил, у финалу је победила Литванку Јасмин Гауи 6-1 1-6 6-3, док је Михаило Радосављевић, тенисер београдског Премиум тениса, у финалу победио репрезентативца Црне Горе Данила Раичевића 3-6 6-2 6-1.

Лола Радивојевић и Анђела Петровић су у финалу дубла победиле словеначки пар Лампрет/Планиншек 6-2 6-0, док су победници у мушком дублу Словенци Себастиан Доминко и Гал Емершич Поточник, који су у финалу победили српски пар Алекса Марђоновић/Душан Милановић 6-4 6-4. Браво и за Душана и Алексу, као и за словеначке тенисере!

У полуфиналу дубла играли су и српски тенисери Петар Башић Палковић и Филип Мандовић, као и Стефан Ивић са Словенцем Мајом Томацем.

Од осталих српских тенисера најуспешнији су били Филип Стипић, Доротеја Петровић и Анђела Петровић (Швајцарска), који су играли у полуфиналу сингла. Вања Видановић, Душан Милановић, Лука Јовановић, Филип Мандовић и Адам Ковач завршили су турнир у четвртфиналу.

 

Детаљније Наталија Сенић и Михаило Радосављевић победници ITF Zlatibor Open 2019 (5. разреда) у TK Zlatibor Springs

 

Bidi Badu Sportska odeća Bidi Badu, teniska odeća Bidi Badu, Bidi Badu Play Wild, Teniski klub Haron

Биди Баду спортску одећу можете купити у нашем веб-шопу!

Одећу можете испробати у Haron Show Room-у!

 

 

 

Младићи, резултати:

ITF Zlatibor Open 2019 Srbija, Teniski klub Zlatibor Springs

 

Девојке, резултати:

ITF Zlatibor Open 2019 Srbija, Teniski klub Zlatibor Springs

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *