Carlos Alcaraz Garfia, Nikola Zekić, Nemanja Plavšić, Pedro Dias, turnir Lacoste U14 Invitational

Никола Зекић учествовао на позивном турниру Lacoste U14 у Лондону

Један од најбољих српских тенисера Хамад Међедовић добио је позив за учешће на на позивном турниру Lacoste U14, који је одигран пре десетак дана у Лондону, у оквиру завршног ATP Мастерса за најбољих 8 играча света. С обзиром да је Хамад отишао у Кенију на ITF турнире, његова Тениска академија Типсаревић одлучила је да укаже шансу свом новом члану Николи Зекићу, једном од најбољих српских тенисера 2004. годишта. Никола је оправдао поверење своје академије и равноправно се борио против старијих и јачих противника у Лондону.

 

Са Николом је у Лондону боравио менаџер ТА Типсаревић Немања Плавшић. Ово је за дечака из Зворника била дивна прилика да одигра јаке мечеве и да доживи атмосферу овако великог такмичења. Он је присуствовао мечевима најбољих светских тенисера, и сигурни смо да ће му наступ на Lacoste U14 позивном турниру много значити за наступе који га очекују у следећој години.

Детаљније Никола Зекић учествовао на позивном турниру Lacoste U14 у Лондону

 

Carlos Alcaraz Garfia, Nikola Zekić, Pedro Dias, turnir Lacoste U14 Invitational

 

Победник турнира је Шпанац Гарфија Карлос Алкараз, који је у финалу победио Бразилца Дијаса Педра Боскардина 6-3 6-2. Трећи је Италијан Лука Нарди, који је победио Француза Максима Дубоуа 6-2 6-1.

 

 

Комплетни резултати:

turnir Lacoste U14 Invitational

 

 

Извор за резултате

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *