Mina Milosavljević đak generacije OŠ Kralj Petar I u Nišu

Нишка тенисерка Мина Милосављевић ђак генерације ОШ „Краљ Петар I“

Четрнаестогодишња тенисерка нишке Тениске академије Живковић Минa Милосављевић је крајем јуна проглашена за ђака генерације ОШ „Краљ Петар I“ у Нишу, и добила је награду Града Ниша и ГО Палилула за ђака генерације. Занимљиво је да је њен једини конкурент за то признање била њена сестра близнакиња Сара, која је имала свега неколико поена мање од сестре. Честитамо Мини на великом признању, а наравно и Сари на изузетним резултатима у школи и на бројним такмичењима!

 

Детаљније Нишка тенисерка Мина Милосављевић ђак генерације ОШ „Краљ Петар I“

 

❓ Мина, како се осећаш после ове ласкаве титуле и какви су ти планови за даље школовање?

– Осећам се феноменално. То је још једна потврда да се напоран рад исплати. Жао ми је што сам пропустила Tennis Europe турнире код нас, јер ми се то поклапало са школским такмичењима из екологије, биологије и српског језика. Из екологије смо Сара и ја освојиле I место на републичком такмичењу, док смо из биологије биле учеснице републичког такмичења. Сада када смо се Сара и ја уписале у специјално одељење за биологију и хемију, могу сасвим растерећено да се посветим тенису на летњем распусту.

Такође, морам да похвалим и ГО Палилула која је ове године водила рачуна о успешним спортисткињама са ове територије и од које смо Ања Станковић, Сара и ја добиле пригодне поклоне.

 

Mina Milosavljević đak generacije OŠ Kralj Petar I u Nišu
Мина Милосављевић међу 10 ђака генерације основних школа са територије ГО Палилула

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *