Sara Milosavljević, Mina Milosavljević, Zorica Đurić, Nacionalna ekološka olimpijada Bor

Нишке тенисерке Мина и Сара Милосављевић победнице Националне еколошке олимпијаде у Бору

Тринаестогодишње близнакиње из Ниша Сару и Мину Милосављевић знамо по одличним тениским резултатима, које постижу тренирајући у Тениској академији Живковић. Међутим, оне истовремено постижу и изузетне резултате у школи, и то на републичком нивоу! На Националној еколошкој олимпијади у Бору одржаној 19.05.2018. године учествовали су ученици основних и средњих школа из свих крајева Србије и из земаља у окружењу. Сара је освојила I место, а Мина II место. Честитамо!

У развоју сваког детета од малих ногу до потпуног сазревања значајни су спорт и учење. Неки се од раног  периода определе само за једну могућност, а с друге стране, неки се труде  да постигну резултате на оба поља. Сваког викенда су такмичења, како тениска, тако и школска.

Национална еколошка олимпијада није једино такмичење на којем су наступале. Ту су били и математика, хемија, а следећег викенда Мина иде на републичко такмичење из српског  језика и књижевности и из биологије. Желимо јој срећу и успех!

 

Детаљније Нишке тенисерке Мина и Сара Милосављевић победнице Националне еколошке олимпијаде у Бору

 

Питали смо их како успевају да све те обавезе ускладе, на шта су оне готово у исти глас одговориле: „Уз добру организацију све је могуће!“

 

Sara Milosavljević, Mina Milosavljević, Nacionalna ekološka olimpijada Bor
Сестра близнакиње Мина и Сара са медаљама освојеним на 1. и 2. место на Националној еколошкој олимпијади у Бору

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *