Reket klub Beograd, Teniski klub Reket Beograd, Mašina škola tenisa Beograd, TK Dril

Новембарске новости из клубова 8.11.2017.

Почетак новембра за тенисере значи почетак зимске сезоне, нови режим рада за клубове и прелазак у балоне. Турнири се тренутно одржавају само у Београду (што се тиче дечјих/јуниорских турнира), још није изашао календар такмичења осталих тениских савеза осим Тениског савеза Београда. Чекајући турнире и све хладније време, да видимо како се клубови адаптирају на нове услове.

 

 

У Рекет клубу изнад Миријева једног октобарског викенда дружили су се мали тенисери из овог клуба и тенисери из ТК Дрил, у оквиру „Машине школе тениса“. Играло се на 10 табли, напољу и унутра, слике све говоре:

 

Reket klub Beograd, Teniski klub Reket Beograd, Mašina škola tenisa Beograd, TK Dril

Детаљније Новембарске новости из клубова 8.11.2017.

У понедељак 6. новембра Филип Крајиновић је после великог успеха и финала на Мастерсу у Паризу дошао у свој клуб ТК Ђукић и прославио га са тренерима и такмичарима тог београдског клуба:

 

 

Београдски TK White Star је крајем октобра на оба терена поставио нов балон; ух, како је бела унутрашњост балона 🙂

 

Teniski klub White Star Beograd Banjica, balon za zimu
Крајем октобра 2017. на оба терена је постављен нов балон; како је бела унутрашњост балона!

 

Тенискa академијa Живковић из Ниша направила је свој нови канал на јутјубу, на који је поставила ефектне видео-снимке снимљене између осталог и помоћу дрона. Позивамо вас да запратите њихов јутјуб канал!

 

 

У београдском ТК Дрил је његов оснивач, тениски тренер Драган Илић, заједно са тренерима Петром Душановићем и Банетом Петковићем, водио тениску радионицу тениске школе Дрил:

 

 

Ове јесени је у Тениској академији Типсаревић код СЦ „11. април“ на Новом Београду направљен терен са тврдом подлогом, који ће као и сви терени ове академије током зиме бити прекривен балоном. Тако ће такмичари ТА Типсаревић моћи у свом клубу да се припремају за важна зимска такмичења на тврдој подлози.

 

 

Масован суботњи тренинг у београдском ТК Харон, једне суботе крајем октобра; такмичари се вредно спремају за зимску сезону:

 

 

Тенисерке београдског TK Fair Play дружиле су се и тренирале претходне две недеље са две другарице из Немачке на кампу „Олимп 2017“ – са Луном Хунинг и Дуњом Перенчевић:

 

 

Током октобра су такмичари новосадског ТК Сајмиште постигли лепе успехе на Мастерсима Тениског савеза Војводине: до 14 године 3. место је освојила Ања Митраковић, до 12 година 3. место је освојила Дуња Марић, а Лена Рељић и Никола Митровић освојили су 4. и 3. место на Мастерсу до 16 година:

 

 

ТК Ас Тимок из Зајечара организује традиционалну школу тениса за почетнике „Први пут рекет у руци“ у сали ОШ „Љубица Радосављевић Нада“:

 

Teniski klub As Timok Zaječar, Škola tenisa za početnike Zaječar, Prvi put reket u ruci

 

У ТК Газела са најмлађима ради тениски тренер Бранко Глумац – почетак је важан:

 

Teniski klub Gazela Beograd, Branko Glumac
Малишани из ТК Газела са тренером Бранком Глумцем

 

Софија Крстић и Марија Кукић из књажевачког ТК Магнет учествовале су недавно на ОП Бора до 14 година у ТК Рудар:

 

 

Погледајте извештај локалне„ОК“ телевизије о успесима ТК Ковачица у 2017. години:

 

 

У TK Privilege на Кошутњаку последњих дана октобра, када је јесен показала своју „зимску страну“, заложена је прва ватра 🙂

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *