Novosti iz vojvođanskih klubova, Teniski savez Vojvodine, Vojvođanski teniski savez, VTS, TSV, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači

Новембарске новости из војвођанских клубова 28.11.2018.

У Војводини се до Нове години неће играти турнири из календара Тениског савеза Војводине, а зима је као и увек донела нове услове рада, привикавање на тренинге у балонима и у халама – кад је реч о клубовима који су подигли балоне и који поседују халу.

 

Сваког месеца објављиваћемо „Новости из војвођанских клубова“ у оквиру сарадње са Тениским савезом Војводине. Позивамо све клубове који су чланови Тениског савеза Војводине да са нашим читаоцима поделе слике, видео-записе и тренутке са тренинга својих такмичара; за клубове је то бесплатно, и верујемо да је лепа прилика да представе своје активности широј тениској публици. Захваљујемо Војвођанском тениском савезу на сарадњи и подршци!

Телефон и мејл за слање материјала: 0638255296; redakcija@maliigraci.rs

Teniski savez Vojvodine logotip, Vojvođanski teniski savez logotip, VTS, TSV

 

Детаљније Новембарске новости из војвођанских клубова 28.11.2018.

 

Мали тенисери ТК Змај из Сремске Митровице спремају се за више турнира који ће бити одржани почетком децембра, а богами све чешће са турнира се враћају са пехарима:

 

 

Мали тенисери TK Sol вредно тренирају током зиме у спортској хали у Шиду, која се иначе налази одмах поред тениских терена овог клуба:

 

 

Тениски клуб Ковачица је поделио утиске са коктела који смо организовали у ТА Типсаревић поводом 5 година рада сајта, и том приликом смо Игору Цицки из овог клуба уручили захвалницу за успешну дугогодишњу сарадњу:

 

 

А и најмлађи тенисери новосадског ТК Петар Мишић привикавају се на зимске услове – погледајте како им је:

 

 

Последњих дана октобра чланови зрењанинског ТК Галеб 1890 дружили су се на својим теренима са малишанима из београдског Рекет клуба:

 

 

Јака екипа у новосадском ТК Internacional:

 

 

Зимска сезона је 21. новембра завршена у ТК Принц из Томиславаца код Бачке Тополе. Заиста лепа јесен омогућила је да се дуго игра на отвореном:

Teniski klub Princ Tomislavci, Novosti iz vojvođanskih klubova, Teniski savez Vojvodine, Vojvođanski teniski savez, VTS, TSV, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači
21. новембра 2018. се завршила летња сезона у ТК Принц из Томиславаца

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *