Teniski klub Đukić Beograd, Teniski klub Haron Beograd

Нови сајтови ТК Харон и ТК Ђукић

Два београдска тениска клуба, ТК Ђукић и ТК Харон, направила су недавно нове сајтове.

Пренећемо вас своје утиске, а волели бисмо да и ви са нама поделите своје утиске о новим сајтовима клубова-пријатеља Малих играча – како вам се чине?

 

ТК Ђукић

 

Početna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нови сајт новобеоградског ТК Ђукић изгледа веома модерно, респонзивног је дизајна (прилагођава се величини екрана) и визуелно је богат. Главни мени чине следеће ставке: Почетна, О нама, Школа тениса, Тениска академија, Турнири, Играчи, Медија и Контакт. Навигација је добра, до сваког дела сајта може се доћи брзо и једноставно, преко главног хоризонталног менија или са почетне странице. И у подножју сајта (футеру) налази се мноштво корисних пречица.

Сазнали смо да је сајт још у фази испробавања, тако да ће ускоро бити још бољи и садржајнији!

Детаљније Нови сајтови ТК Харон и ТК Ђукић

Галерија фотографија доступна је са почетне странице, а допало нам се што можемо једноставно да изаберемо тему за фотографије, кликом на дугмад „Све“, „ATP“, „WTP“ „BEATY“ и „MEETING“.

 

Teniski klub Đukić Beograd

 

На почетну страницу уграђен је и линк ка Фејсбук страници ТК Ђукић, на којем се види и најновија објава. Можда могу да пронађу места и за бољи приступ њиховој Инстаграм страници, јер знамо да су и на тој платформи врло активни.

 

Teniski klub Đukić Beograd

 

Одлично је решен и приступ контакт-форми за заказивање тренинга – на почетној страници кликнете на дугме „ПРИЈАВИ СЕ“ испод натписа ЗАПОЧНИТЕ ТРЕНИНГ ДАНАС.

 

Teniski klub Đukić Beograd

 

Претпостављамо да ће неке странице сајта временом бити богатије садржајем (Тениска академија, Турнири, Медија), и да ће бити додате слике такмичара овог београдског клуба.

 

Teniski klub Đukić Beograd

 

 

 

ТК Харон

 

http://www.teniskiklubharon.com/

 

Нови сајт наших пријатеља са Сењака, ТК Харон, такође је модерног, респонзивног дизајна, и такође је врло прегледан. Са горњег хоризонталног менија лако се дође до сваког кутка сајта, а важне секције сајта – Новости (Актуелности), Champions Bowl, Haron – small academy of tennis и тренерску биографију власника клуба Ивана Петковића – можете посетити и са почетне странице. Са слајдера на почетној страни тренутно није могуће приступити чланцима, верујемо да ће то ускоро бити могуће.

 

Teniski klub Haron Beograd

 

Под ставком О нама у хоризонталном менију можете изабрати Наш тим, Фото и видео и USA турнеје. Где треба да има доста текста – има (о тренерском тиму који чине Иван Петковић, Лука Маринковић и Милош Маринковић), а где треба да има доста слика (о деци из клуба), такође има, што је сјајно!

 

Teniski klub Haron Beograd

 

Турнир тениске наде, о којем извештавамо из године у годину, добио је читаву једну секцију на сајту, са хронолошки поређаним подсекцијама, у којима се налазе извештаји са овог престижног турнира (са 6 турнира од 9). Следећу ставку менија чине Такмичари и Актуелности, међу којима се можете присетити многих значајних момената из новије историје јуниорског тениса у Србији.

 

Teniski klub Haron Beograd

 

Посебан одељак сајта чине Haron kids, са прелепим фотографијама деце са којима раде тренери Марија Лопичић и Мићо Миладиновић.

 

Teniski klub Haron Beograd

 

Приметили смо и један банер горе десно, за који само можемо рећи ХВАЛА 🙂

 

Teniski klub Haron Beograd

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *