Teniski klub Spartak Subotica

Новости из клубова 2.12.2016.

Нишки ТК Медиана овог викенда има занимљиву акцију: до 16 часова платиш сат времена а играш два сата.

Такође, од Тениског савеза Србије овом клубу је стигла нова опрема за најмлађе тенисере, који тренирају по програму Tennis10s, па је све спремно за промотивну бесплатну школу тениса:

 

 

 

13. октобра 2016. смо посетили ТК Спартак, ево како изгледа део тренинга такмичара овог клуба у хали у Дудовој шуми; тренинг је водио Данило Шакић:

 


Детаљније Новости из клубова 2.12.2016.

 

 

У ТК Step In из Београда има много новости – бивши власник клуба и тениски тренер Влада Паунић преселио се у САД, где наставља тренерску каријеру, а клуб су преузели Милан и Ана Кресојевић, који већ имају великог искуства у тенису, радећи у ТК Снупи у Инђији.

 

 

А ево како изгледа тренинг малишана у књажевачком ТК Магнет – они се сјајно сналазе на паркету, са мрежама прилагођеним најмлађем узрасту:

 

 

 

Такмичари београдског ТК Бањица Стефан Спасојевић и Урош Тодоровић добили су годишње награде Тениског савеза Београда – били су међу најуспешнијим такмичарима у конкуренцији до 16 и до 18 година:

 

 

 

Сениори Тениске академије Живковић постали су вицешампиони Србије, на Првенству Србије у дворани, одржаном у ТЦ Новак у Београду:

 

#taž i dalje u vrhu srpskog tenisa! ???

Фотографија корисника TENISKA AKADEMIJA ŽIVKOVIĆ (@tennistaz) дана

 

 

Тренер из Тениске академије Типсаревић Дејан Којић водио је мале тенисере из ове академије у Позориште „Душко Радовић“, са циљем да се друже и уживају у забавним садржајима и изван тениских терена:

 

 

 

У београдском ТК Дрил са најбољом децом из Србије у организацији Тениског савеза Србије радио је италијански тренер Ренцо Фурлан. Погледајте како Сава Радовић поентира ?

 

 

 

Погледајте блог страницу ТК АС Тимок из Зајечара, заиста има много информација, а од директора клуба Дарија Петковића сазнајемо да ће клуб ускоро добити и свој веб-сајт – једва чекамо да видимо како ће изгледати: http://astimok.blogspot.rs/

 

Teniski klub As Timok Zaječar, Blog

 

 

 

Тренери и играич ТК Ђукић су се с поносом сликали са почасним чланом ТК Ђукић, иначе тениским рекреативцем, нашим сјајним глумцем Драганом Јовановићем 🙂

 

Treneri i igraci teniskog kluba Djukic sa pocasnim clanom naseg kluba Draganom Jovanovicem #tennis #tkdjukic #gagijovanovic #treneri #tkdjukicteam #beograd #srbija ???

Фотографија корисника Teniski Klub Djukic (@t.k.djukic) дана

 

 

Тренери београдског ТК Харон крајем новембра повели су децу из овог клуба, а и још неколико из других клубова, у САД, на Флориду, где су се припремали за учешће на чувеном јуниорског турниру Еди Хер, а играли су и припремни турнир Casely International Championships:

 

 

 

У балону београдског TK Privilege Олга Даниловић, најперспективнија српска тенисерка, спремала се за Orange Bowl:

 

TO ‼️ @danilovicolga Pripreme za ORANGE ? BOWL

Видео запис корисника Tennis Club & Coffee Privilege (@aleksandra_privilege) дана

 

 

Београдски Рекет клубу имао је 26. новембра разлога за славље – малишани из овог клуба, Вељко и Урош, победили су на ОП Београда црвеног нивоа у ТЦ Mастер:

 

Reket klub Beograd, Teniski klub Reket Beograd, Grigorije Brković

 

 

ТК АС из Новог Села код Врњачке Бање започео је диван пројекат – рад са младим члановима удружења УРДОР, ометеним у развоју. Ускоро ћемо вам предочити више информација о програму који спроводе, а за сада погледајте како све то изгледа:

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *