Ivana Orešković, Tamara Mihajlović, Teniska akademija Živković

Новости из клубова 27.6.2016.

Овако се воле тренери у ТАЖ-у 🙂

(на слици тренерице Тамара Михајловић и Ивана Орешковић)

 

 

Београдски ТК Ђукић је показао завидан тимски дух, освајањем 1. места на Екипном првенству Србије до 14 година за регион Београд – најбољи су били: Матеја Ћурић, Јован Слијепчевић, Петар Теодоровић, Милош Луковић и Лав Вишковић, а предводио их је тренер и директор клуба Петар Ђукић:

 

 

Детаљније Новости из клубова 27.6.2016.

 

У ТК Бањица је од 20. јуна почео тениски камп по програму Tennis 10s, који овај клуб спроводи заједно са Дечијим светом тениса. Телефон за пријаву је 061 665 48 61, па изволите 🙂

 

 

 

Академија Типсаревић похвалила се великим успехом Јоване Грујић на 21. Smrikva Bowl-у. Јована однедавно тренира у овом клубу:

 

 

 

Тренер у ТК Харон Мићо Миладиновић снимио је сјајну фотографију деце из овог београдског клуба током тренинга, не треба јој коментар:

 

Teniski klub Haron Beograd, Mićo Miladinović
Најлепши је одмор на тврдој подлози 😉

 

 

Београдски ТК Дрил je 18. и 19. јуна организовао турнир црвеног и наранџастог нивоа под називом Ice Cream Cup 250 (овај симболичан назив је зато што наградни фонд турнира чини 250 кугли сладоледа ? ).

Деца су се лепо дружила и уживала у игри и наравно у сладоледу. У плану је да се и наредних викенда одрже нови турнири.

 

#tk_dril #tkdril #tennis #icecream #kidstennis #kidstennisday #tennis10s #IceCreamCup250 #IceCreamCup #tk_dril_letnji_kamp_2016

Фотографија корисника Teniski klub Dril (@tk_dril) дана

 

 

Деца из београдског Рекет клуба тренутно уживају у кампу на Тари:

 

 

 

За оне који нису видели како изгледа ТК АС Ново Село у непосредној околини Врњачке Бање, у предивној природи, да поновимо овај фантастични панорамски снимак:

 

 

 

 

И за крај, ко још није чуо на нашој Фејсбук страници препоруку родитељима коју је упутио један од наших најбољих кондиционих тренера Слободан Војиновић Кампи, из ТК Трим са Кошутњака, ево тог видео-снимка:

 

 

 

Београдски TK Privilege је организовао тениску прославу рођендана 🙂

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *