Miloš Komazec, Katarina Knezi, Uroš Delić, Otvoreno prvenstvo Novog Sada za mladiće i devojke do 16 godina, Teniski klub Sajmište Novi Sad

Новости из новосадског ТК Сајмиште

Tениски клуб Сајмиште из Новог Сада организовао је претходног викенда, 24. и 25. јуна 2017. године, турнир I категорије за младиће и девојке до 16 година, и искористили смо ту прилику да сазнамо шта је ново у једном од најактивнијих и најлепших новосадских клубова.

Гостољубиви домаћини су се потрудили да за све учеснике и родитеље припреме печење, тако да је свако могао да прикупи снагу после напорних мечева на врућини 🙂

 

Otvoreno prvenstvo Novog Sada do 16 godina, Teniski klub Sajmište Novi Sad, pečenje
Домаћини су за све госте припремили бесплатно печење (јагњеће и прасеће) 😉

Детаљније Новости из новосадског ТК Сајмиште

 

Разговарали смо са такмичарима овог клуба Милошем Комазецом, Урошем Делићем и Катарином Кнези о томе како су задовољни својим резултатима ове сезоне, какви су им планови и с ким најчешће тренирају у клубу.

 

 

Затим смо разговарали са Дуњом Марић, успешном младом такмичарком ТК Сајмиште, и са тренером у клубу Миланом Врбашким.

 

 

Господин Врбашки је рекао да је клуб прошле године своју инфраструктуру дигао на знатно виши ниво, што се тиче терена и клупске зграде. Клуб има школу тениса, такмичаре, и има тренере за све узрасне категорије. Поред турнира у свим узрасним категорија из календара Тениског савеза Србије, клуб сваког септембра организује ITF турнир 2. категорије, један од најјачих у југоисточној Европи, на који дође доста играча из преко 30 земаља.

 

Otvoreno prvenstvo Novog Sada do 16 godina, Teniski klub Sajmište Novi Sad
Школа тениса у ТК Сајмиште

 

Зими деца из клуба тренирају у халама Новосадског сајма, преко пута клуба, где имају одличне услове. У једној сали је тврда подлога а у другој је бетон, а грејање је добро.

Такмичарка ТК Сајмиште Дуња Марић је 2006. годиште а већ има много успеха. Ове године је играла у финалу Шациног меморијала у Панчеву, турнира 1. категорије до 12 година, освојила је у јануару Зимско првенство Војводине до 12 година, а почела је да се такмичи и на ЕТА турнирима. Индивидуално тренира са својим тренером Филипом Оларевићем, а кад тренира групно, најчешће је у групи са Ањом Митраковић, а највише спарингује са Јеленом Гојковић и Еленом Коњикушић.

 

Dunja Marić, Filip Olarević, Teniski klub Sajmište Novi Sad, pečenje
Дуња Марић са својим тренером Филипом Оларевићем

 

Милан Врбашки упознао нас је са најновијим добрим резултатима такмичара ТК Сајмиште: Ања Зеремски је играла у финалу турнира наранџастог нивоа, Урош Делић је био финалиста Првенства Војводине до 16 година, а Ања Митраковић финалисткиња Првенства Војводине до 14 година.

 

OP Novog Sada do 16 godina, TK Sajmište, 24.6.2017. from Mali Igraci on Vimeo.

 

Otvoreno prvenstvo Novog Sada do 16 godina, Teniski klub Sajmište Novi Sad, pečenje
Током турнира, 24. јун 2017.

 

Господин Врбашки на крају је позвао све мале тенисере да дођу у ТК Сајмиште на спаринге и на тренинге, а ми се придружујемо његовом позиву, јер смо у овом клубу увек наишли на гостољубивост и домаћинску атмосферу!

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *