Teniska škola Teniskog klub Đukić, Teniski klub Đukić Beograd, Danijela Vacić Milovanović, Filip Krajinović, Bojana Vacić

Новости из школе тениса београдског ТК Ђукић

У суботу 10. и у среду 14. јуна 2017. посетили смо Тениски клуб Ђукић на Новом Београду, у којем од овог лета има новитета када је школа тениса у питању. Од овог лета главни тренер у школи тениса је Данијела Вацић-Миловановић, која ради са децом заједно са својом сестром Бојаном Вацић. Осим рада са најмлађим такмичарима, Данијела већ више година успешно тренира и старије такмичаре.

 

Teniska škola Teniskog klub Đukić, Teniski klub Đukić Beograd
Заједничка фотографија најмлађих полазника школе тениса ТК Ђукић са тренерима

 

Детаљније Новости из школе тениса београдског ТК Ђукић

У суботу смо снимали најмлађу групу, у којој су деца старости од 4 до 8-9 година. Та деца се још не такмиче, тренирају око месец-месец и по дана; са њима се ради по програму Tennis 10’s, дакле са мањим мрежама и прилагођеним рекетима и лоптицама.

 

 

 

Данијела Вацић-Милосављевић нам је рекла да су деца подељена у три групе: млађу, средњу и старију. Деца из старије групе се такмиче на турнирима црвеног, наранџастог и зеленог нивоа, а најуспешнији је Андреј Лујић.

Данијела је најавила и камп тениске школе ТК Ђукић на Златибору, у ТК Zlatibor Springs, где су она и њена сестра и прошле године водиле децу, и биле су веома задовољне условима и радом са децом. Камп траје од 15. до 22. јула, и отворен је и за децу која нису чланови ТК Ђукић. Више информација и слика са прошлогодишњег кампа можете наћи на сајту ТК Ђукић.

Kampovi

 

 

Говоре најмлађе полазнице школе тениса београдског ТК Ђукић – Лара, Ана, Петра и Јања:

 

 

Teniska škola Teniskog klub Đukić, Teniski klub Đukić Beograd

 

Будући да је почео распуст, у среду 14. јуна средња и старија група је боравила у клубу на дневном кампу, током којег су се њихови тренери Данијела Вацић-Миловановић и Бојана Вацић потрудиле да имају разноврсне активности: наравно тренинге, али и да играју шах, кошарку, да оду на ручак, на сладолед… Пошто у клубу често тренирају врхунски тенисери, деца су се сликала са нашим репрезентативцем Филипом Крајиновићем и са Ђорђем Ђоковићем, најмлађим Новаковим братом. Деца су уживала у дружењу и у тенису, што се на сликама испод и види!

 

 

Погледајте део тренинга средње и старије групе у оквиру школе тениса Тениског клуб Ђукић:

 

 

На крају посете смо разговарали са полазницима старије групе школе тениса – Андрејом Лујићем, Луком Миловановићем, Софијом, Леом, Радославом, Теодором и Филипом.

 

 

Желимо пуно успеха у раду школи тениса ТК Ђукић и њеним тренерима, а знајући и да су услови у овом београдском клубу врхунски, верујемо да ће најмлађи такмичари клуба лепо напредовати и постизати добре резултате на турнирима!

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *