Andrija Pavlović, Mateja Ćurić, Miroslav Cvjetan, David Obradović, Teniski klub Đukić Beograd

Новости из ТК Ђукић пред крај летње сезоне

Током ове недеље смо посетили београдски ТК Ђукић на Бежанијској коси. По врло хладном времену за ово доба године радило се пуном паром у хали на три терена са тврдом подлогом и на отвореном, на три терена са шљаком.

 

На отвореним теренима је са дечацима која се такмиче у конкуренцији до 14, 16 па већ и до 18 година радио тренер Петар Ђукић.

Такмичаре овог клуба Мирослава Цвјетана и Давида Обрадовића, који су освојили титулу у дублу на Државном првенству до 16 година, питали смо о том наступу и о плановима за наредни период, као и Матеју Ћурића, који са успехом наступа у конкуренцији до 14 година:

Детаљније Новости из ТК Ђукић пред крај летње сезоне

 

 

 

У хали су са тренерима Бојаном Четник и Николом Сваровским тренирали нешто млађи дечаци и девојчице: Ана, Андријана, Маја, Наталија, Кристијан, Милош, Срђан и Стефан.

 

 

Ana Matović, Andrijana Jević, Maja Milošević, Natalija Vujičić, Bojana Četnik, Teniski klub Đukić Beograd
Маја Милошевић, Ана Матовић, Андијана Јевић и Наталија Вујичић са тренерицом Бојаном Четник

 

Kristijan Marković, Srđan Franeta, Miloš Dašić, Stefan Janković, Teniski klub Đukić Beograd
Кристијан Марковић, Милош Дашић, Срђан Франета и Стефан Јанковић

 

Искусни тренер Никола Четник, који је дуго радио у ТК Ас, а седам година са Аном Ивановић (до њене 13. године), у ТК Ђукић углавном ради са децом узраста до 12 и 14 година, па смо га замолили да нам на основу свог богатог искуства и успешне праксе каже на шта највише треба обратити пажњу у раду са децом тог узраста:

 

 

Екипа овог београдског клуба заузела је пре десетак дана 3. место на Екипном првенству Србије до 14 година, где је у полуфиналу изгубила од каснијег победника, суботичког ТК Спартак. Претходно је ТК Ђукић освојио 1. место на београдском регионалном квалификационом турниру одржаном у јуну, а током свих тих такмичења био је приметан изузетан другарски и тимски дух међу децом, као и да клуб придаје значај екипним такмичењима у оквиру овог индивидуалног спорта.

 

Andrija Pavlović, Mateja Ćurić, Miroslav Cvjetan, David Obradović, Teniski klub Đukić Beograd

 

Претходних месеци приметили смо да клуб даје значај и свом наступу на друштвеним мрежама, нарочито на Фејсбуку и Инстаграму, па овом приликом посебно похваљујемо екипу задужену за тај део представљања активности ТК Ђукић! 🙂

 

Teniski klub Đukić Beograd
Тренинг у хали, 20. септембар 2016.

 

 

На крају смо морали да додамо један детаљ са снимања, надамо се да се Матеја неће љутити 😉

 

14 ili 16? from Mali Igraci on Vimeo.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *