Maja Miščević, Tara Mihaljević, Kristina Dimitrijević, Teodora Milić, Ivona Vasić, Marija Đurašić, Nemanja Mitić, Zoran Mitić, Teniski klub White Star Beograd

Новости из ТК White Star

У понедељак 25. јуна 2018. године смо посетили ТК White Star из Београда, који већ годину дана ради на теренима између Бањице и Јајинаца.

У току је био тренинг такмичарки овог клуба, а касније је на другом терену одржан час полазницима школе тениса. У клубу су тог поподнева тренирале Тара Михаљевић, Теодора Милић, Маја Мишчевић и Кристина Димитријевић, са којом је спаринговала Марија Ђурашић из TK Victoria. Тренинг је управо завршила Ивона Васић, а са њима је радио тренер Немања Митић, док је са најмлађим тенисерима TK White Star радио Зоран Митић.

 

Детаљније Новости из ТК White Star

 

Разговарали смо са свим такмичарима који су тог поподнева имали тренинг: Таром Михаљевић, Мајом Мишчевић, Теодором Милић, Кристином Димитријевић и са Ивоном Васић. Подсетили смо се њихових најбољих резултата ове године, а најуспешније су у резултатском погледу биле Тара Михаљевић и Теодора Милић. Девојчице су нам испричале и са ким најчешће тренирају и спарингују у клубу, ко их тренира и какви су им планови за наставак летње сезоне.

 

 

Затим смо разговарали са полазницима школе тениса ТК White Star, који тек уче прве тениске кораке, а неки од њих имају тек 4 године.

 

Zoran Mitić, Teniski klub White Star Beograd
Полазници школе тениса TK White Star са тренером Зораном Митићем

 

Тренер Немања Митић највише ради са такмичаркама клуба, и постепено преузима део тренерских обавеза свог оца Зорана, који се бави организацијом рада у клубу. Упитали смо Немању како је задовољан овогодишњим резултатима такмичара клуба и њиховим залагањем на тренинзима.

 

Maja Miščević, Tara Mihaljević, Kristina Dimitrijević, Teodora Milić, Nemanja Mitić, Teniski klub White Star Beograd
Тренер Немања Митић бира рекет, на основу којег ће се знати која девојчица ће прескочити ову партију у дублу

 

Оснивач клуба и тренер Зоран Митић упознао нас је са тим које је све турнире TK White Star организовао у претходном периоду, као и који турнири следе у наредним месецима. Зоран Митић је рекао да инфраструктурно опремање клуба полако напредује, да је у претходној зимској сезони клуб купио нови балон и да се постепено довршава унутрашњост клупске зграде, темпом који могућности дозвољавају.

 

Zoran Mitić, Teniski klub White Star Beograd
Четворогодишња Сара вежба форхенд са тренером Зораном Митићем

 

Желимо пуно успеха TK White Star у наставку летње сезоне, а од јесени и нове најмлађе играче 🙂

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *