O profilima i portretima malih tenisera na Malim igračima

О профилима и портретима на Малим играчима

Један од главних циљева сајта Мали играчи је промовисање успеха малих тенисера из Србије и из земаља окружења, у првом реду из Босне и Херцеговине, Црне Горе, Македоније и из Хрватске, па у овом чланку објашњавамо на које све начине пратимо мале тенисере и извештавамо о њиховим успесима.

У рубрици сајта „Мали тенисери“ налазе се по словима азбуке разврстани тенисери (према презимену). Да би неки тенисер имао свој профил, он или његов родитељ треба да попуне образац на овом линку (попуне податке и приложе своју слику), и онда ћемо у року од највише неколико сати на основу тих података направити њихов профил. Кад год учествују на неком турниру, уз њихово име ћемо линковати њихов профил, а када постигну запаженији резултат (четвртфинале или бољи), и тај резултат ће бити видљив одмах испод података о њима у профилу.

 

Детаљније О профилима и портретима на Малим играчима

 

Када дете освоји први турнир у конкуренцији до 12, 14 или до 16 година, контактираћемо његове родитеље да бисмо објавили портрет на сајту – интервју који је заправо засебан чланак, а биће придодат њиховом профилу на сајту, већ постојећем или оном којег том приликом направимо.

Дакле, могуће је да неки играч има и профил и портрет на сајту – портрет је једнократни чланак, а профил је заправо страница тог играча на сајту, коју ажурирамо новим резултатима, а по жељи можемо ажурирати и податке о играчу и слику.

Позивамо вас да попуните образац за свог малог играча на овом линку, јер ћемо тако заједнички моћи да пратимо његове успехе и да правимо неку врсту временске линије његове „каријере“.

Пријава малих играча

 

На овим сликама можете видети примере профила два играча – Зорана Лудошког и Лазара Васића:

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *