Teniski savez Srbije, Teniski savez Beograda, Teniski savez istočne Srbije, Zimski kalendari

Објављени Зимски календари 2016-2017 ТСС, ТСБ и ТСИС

Тениски савез Србије, Тениски савез Београда и Тениски савез источне Србије објавио је Зимске календаре 2016-2017 (ТСИС до 21. јануара 2017. године). Тениски савез Војводине и Тениски савез западне Србије и Шумадије још нису објавили зимски календар.

 

Календаре можете презети са овог линка на сајту ТСС, а можете их погледати и у нашем Гугл календару:

 

Детаљније Објављени Зимски календари 2016-2017 ТСС, ТСБ и ТСИС

 

  • Првенство Србије у дворани за девојчице и дечаке до 12 година, турнир А категорије у организацији Тениског савеза Србије, биће одигран од 17. децембра 2016. у ТК Sportisimo у Крушевцу.
  • Првенство Србије у дворани за девојчице и дечаке до 14 година, турнир А категорије у организацији Тениског савеза Србије, биће одигран од 8. јануара 2016. у ТК Трим у Београду.
  • Куп Србије до 12 година, турнир 1. категорије у организацији Тениског савеза Србије, биће одигран од 28. јануара 2017. у БТА Олимп у Београду (дечаци) и у TK Orange у Сомбору (девојчице).
  • Куп Србије до 14 година, турнир 1. категорије у организацији Тениског савеза Србије, биће одигран од 4. фебруара 2017. у Нишу – у ТК ТАЖ ће играти дечаци, а у ТК Медиана девојчице.
  • Првенство Београда до 12 година, турнир Б категорије у организацији Тениског савеза Београда, биће одигран од 3. децембра 2016. у ТК Ђукић (дечаци) и у TK Green Set (девојчице).
  • Првенство Београда до 14 година, турнир Б категорије у организацији Тениског савеза Београда, биће одигран од 3. децембра 2016. у ТЦ Мастер (дечаци) и у TK Step In (девојчице).
  • Првенство Тениског савеза источне Србије за девојчице и дечаке до 12 година, турнир Б категорије у организацији Тениског савеза источне Србије, биће одигран од 10. децембра 2016. у ТК ТАЖ у Нишу.
  • Првенство Тениског савеза источне Србије за девојчице и дечаке до 14 година, турнир Б категорије у организацији Тениског савеза источне Србије, биће одигран од 24. децембра 2016. у ТК Медиана у Нишу.

 

Занимљиво је да ће у Београду ТСБ током зиме први пут организовати турнире Б категорије у дублу.

 

Календарима можете приступити и у десној бочној траци на нашем сајту.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *