Ritam leta teniski vikend u Beogradu, Delta City, Teniski savez Beograda

Одржана манифестација „Ритам лета – тениски викенд у Београду“ Тениског савеза Београда испред Delta City-ја

Тениски савез Београда је у суботу и у недељу 22. и 23. јуна 2019. године успешно организовао манифестацију „Ритам лета – тениски викенд у Београду“ испред главног улаза тржног центра Delta City на Новом Београду. Од 14 до 20 часова током оба дана прве тениске кораке извело је између 200 и 300 београдских малишана, уз помоћ стручних тренера Тениског савеза Београда.

Главни координатор за програм Tennis’10s у Тениском савезу Београда и сарадник за програм Tennis’10s у Тениском савезу Србије Дејан Којић нам је рекао да је ово завршна манифестација пред почетак летњег распуста, и да очекује да између 200 и 300 деце заигра на терену Тениског савеза Београда.

 

Детаљније Одржана манифестација „Ритам лета – тениски викенд у Београду“ Тениског савеза Београда испред Delta City-ја

 

Господин Којић је рекао да је ТСБ од почетка године организовао 5 манифестација током којих је на јавним местима популаризовао тенис, од којих је најмасовнија била на Ади Циганлији у мају, као и да је прве ударце током тих манифестација извело између 1.500 и 2.000 малих Београђана. Такође, то су биле прилике да у директном разговору њихови родитељи, баке, деке, рођаци, добију информације о тренирању и о београдским клубовима, које су касније могли да пренесу својим познаницима, рођацима и пријатељима.

 

 

Са децом су радили стручни тренери Тениског савеза Београда: Милан Саровски (TK Classics), Петар Душановић (ТК Дрил), Бранислав Капаш (Београдски тениски клуб), Мићо Миладиновић (ТК Харон) и Александар Ђукановић (ТК Црвена звезда).

 

Ritam leta teniski vikend u Beogradu, Delta City, Teniski savez Beograda

 

Дејан Којић је рекао да је ће Тениски савез Београда током јесени наставити са својим активностима на популаризацији тениса, о чему ће Мали играчи такође извештавати.

 

Разговор водио уредник сајта Ненад Букарица

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *