Novosti iz vojvođanskih klubova, Teniski savez Vojvodine, Vojvođanski teniski savez, VTS, TSV, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači

Октобарске новости из војвођанских клубова 24.10.2018.

Октобар је месец којег ретко који тениски радник воли – треба прелазити у „зимски режим“, дизати балон, обезбедити грејање; верујемо да је тако и у Војводини. Међутим, прва половина октобра дозволила је да се доста игра на отвореном, па преносимо извештаје са војвођанских терена.

 

Сваког месеца објављиваћемо „Новости из војвођанских клубова“ у оквиру сарадње са Тениским савезом Војводине. Позивамо све клубове који су чланови Тениског савеза Војводине да са нашим читаоцима поделе слике, видео-записе и тренутке са тренинга својих такмичара; за клубове је то бесплатно, и верујемо да је лепа прилика да представе своје активности широј тениској публици. Захваљујемо Војвођанском тениском савезу на сарадњи и подршци!

Телефон и мејл за слање материјала: 0638255296; redakcija@maliigraci.rs

 

Детаљније Октобарске новости из војвођанских клубова 24.10.2018.

 

Суботички ТК Спартак, најбољи клуб у Војводини у 2017. години, поносан је на своје јуниоре и јуниорке, који су освојили прво (јуниорке) и друго (јуниори) место на Екипном првенству Србије до 18 година у Тениској академији Живковић у Нишу:

 

 

Портал Sportinfo.rs објавио је леп интервју са Душаном Баждаром, 11-годишњим чланом зрењанинског ТК Галеб 1890, и са Душановим тренером Гајицом Матановићем:

 

 

Новосадски клуб ТК Петар Мишић наступио је почетком октобра на Сајму спорта у Новом Саду:

 

 

Погледајте фотографије са дружења тенисера панчевачког Динама поводом завршетка летње сезоне, које је овај клуб организовао 20. октобра у СЦ Миса:

 

 

Тениски клуб Ковачица поделио је на свом профилу слике са турнира ветерана, одиграног 20. и 21. октобра у овом клубу:

 

 

Тенисерка ТК Internacional из Новог Сада Мирјана Јовановић освојила је 2. место на Мастерсу Тениског савеза Војводине за девојке до 16 година у ТК Меридиана:

 

 

Телевизија Коперникус приказала је репортажу о Купу Србије до 10 година, одржаном током септембра у ТК Sol 022 у Шиду. Можете видети интервју са малим тенисерима и са председником клуба Љубишом Јеремићем:

 

 

У ТК Змај из Сремске Митровице завршена је Сремска лига за рекреативце:

 

 

Мали тенисери школе тениса ТК Принц из Томиславаца код Бачке Тополе:

Teniski klub Princ Tomislavci

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *