Koktel povodom objavljivanja almanaha, Almanah dečjeg tenisa, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači, dečji tenis, kids tennis

Организовали смо коктел поводом објављивања Алманаха дечјег тениса у TK Privilege

Алманах дечјег тениса о којем смо пуно причали и чијем настанку сте и сами допринели, коначно је одштампан! Продаја ће започети после Ускрса, преко веб-шопа на сајту и преко клубова пријатеља сајта Мали играчи, о чему ћемо детаљније писати у понедељак.

 

Поводом изласка Алманаха дечјег тениса из штампе, у четвртак увече 13. априла 2017. године организовали смо у београдском TK Privilege коктел за све пријатеље и пословне партнере сајта. Снимили смо доста фотографија и видео записа.

 

На сликама и снимцима испод ћете видети и прочитати ко нам је све био у гостима, али најпре бисмо захвалили TK Privilege – женској екипи у саставу Александра Васић, Весна Ковачевић и Тамара Марић, које су нам пуно помогле у организацији, и учиниле да се и ми и наши гости осећамо као код куће 🙂

 

 

Велику захвалност за читав подухват дугујемо и Тениској академији Милаш, генералном спонзору алманаха, која је ове априлске вечери припремила дивну торту за наше госте и на тај начин допринела пријатној и домаћинској атмосфери!

 

Koktel povodom objavljivanja almanaha, Almanah dečjeg tenisa, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači, dečji tenis, kids tennis, Teniska akademija Milaš Nova Pazova
Тренери из ТА Милаш са тортом

 

Много нам значи што ће прилог о Алманаху дечјег тениса бити приказан у емисији „Top tennis“ на Спорт клубу (јавићемо накнадно у ком термину), јер је то прилика да се о дечјем и јуниорском тенису и о сајту Мали играчи више чује пред широм публиком. Врсни новинари Спорт клуба Небојша Вишковић и Иван Говедарица увеличали су наш коктел; пуно нам значи подршка правих новинара (што наравно имплицира да нас има и оних других 🙂 ).

 

Захваљујемо нашем пријатељу камерману Зорану Станићу, што нам је помогао око снимања читавог догађаја!

Детаљније Организовали смо коктел поводом објављивања Алманаха дечјег тениса у TK Privilege

 

 

Захваљујемо свима који су дошли на коктел, и радујемо се што ће ускоро сва деца која су заступљена у алманаху моћи да дођу до свог примерка алманаха!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *