Play Great letnji teniski kamp 2018, Kamp Dejana Vukojičića na Zlatiboru, Dejan Vukojičić

PLAY GREAT ЛЕТЊИ ТЕНИСКИ КАМП 2018

www.playgreat.net

 

ЛЕТЊИ ТЕНИСКИ КАМП

Teniska klinika Play Great, teniski program Play Great

 

 

 

 

МЕСТО ГДЕ ТРЕНИРАЈУ ШАМПИОНИ

 

5. – 18. АВГУСТА

 

 

PLAY GREAT летњи тениски камп је место за све вас који волите тенис. Ми смо место где тренирају шампиони.

Камп постоји 16 година. Можемо се похвалити да су кроз камп пролазили играчи различитих нација и различитих нивоа играња. Са нама су тренирали и усавршавали се најбољи јуниори света. Тачно 90% кампера постизало је своје најбоље тениске резултате после тренирања и боравка у кампу. Своје најбоље резултате постизали су после друге недеље од завршетка кампа.

Наш тениски камп јесте мали свет у коме се скупљају деца са свих страна света. Са својом разноликошћу култура сви полазници доносе интернационални дух и обогаћујуједни друге. Ми смо место где се стварају нова пријатељства.

 

Детаљније PLAY GREAT ЛЕТЊИ ТЕНИСКИ КАМП 2018

 

Play Great letnji teniski kamp 2018, Kamp Dejana Vukojičića na Zlatiboru, Dejan Vukojičić

 

Искрено верујемо да је ETK најпотпунији програм за децу узраста до 10 година икада креиран. Иза програма постоји вишегодишње искуство у раду из ове области. Усмерен је на развој основних вештина које омогућују играчу да заиста игра тенис користећи се адеткавним и прилагођеним реквизитима. Креирајући различите фазе програма, од једноставне ка комплекснијим, организујући адекватно окружење омогућујемо најмлађим играчима да кроз овакву структуру програма достигну свој максимални потенцијал. Кроз програм код деце се ствара база за будући успех и ствара љубав према спорту за цео живот.

 

TENNIS ELITE JUNIOR

Без обзира на ком нивоу су играчи тренутно и без обзира на досадашње резутате, свим јуниорима омогућавамо најквалитетнији приступ. Сви играчи су једнаки и заслужују исти третман и свима омогућујемо једнаку шансу за успехом. Тактика и техника нису све у тенису. Кроз TEJ програм фокусирамо се на развој свих менталних вештина које поседују врхунски тенисери данашњице. Наш програм ствара тениске борце, играче који су тренирани да се боре, играче који воле такмичење и борбу. За играче узраста 11-18 година.

 

Play Great letnji teniski kamp 2018, Kamp Dejana Vukojičića na Zlatiboru, Dejan Vukojičić

 

PRO TENNIS

Професионални живот тенисера је леп и захтеван. Ово је твоја прилика да осетиш искуство професионалних тенисера и препознаш себе у намери да постанеш професионални тенисер. Пре или касније поједини играчи се одлуче за професионалну тениску каријеру. Желе да свој живот усмере ка професионалном игрању тениса. Наш програм је простор да препознаш да ли желиш поћи тим путем. Уколико си се већ одлучио, пружамо ти елитно окружење које ће ти помоћи да развијеш своју игру за највеће успехе.

 

Play Great letnji teniski kamp 2018, Kamp Dejana Vukojičića na Zlatiboru, Dejan Vukojičić

 

DOUBLE TEAM

Дубл је тимска игра – два играча против два играча. Нажалост, јако смо често у ситуацији да гледамо како играчи играју два сингла, без сарадње, договора и поштовања основних правила ове игре. Запитајте се колико процената тренинга ваше дете проведе увежбавајући ретерн, волеје или сервис-ретерн ситуације. Када то спознате, онда ће вам бити јасно зашто ваше дете игра само на један једини начин, са основне линије и зашто нема храбрости да нападне противника када му се за то укаже прилика. Ми смо једини који развијају и овај сегмент игре. Уколико немате искуства или желите унапредити вашу игру у дублу. добро дошли сте.

 

 

PLAY GREAT

Летњи тениски камп 2018.

ЗЛАТИБОР од 5. до 18. августа 2018.

За све играче обезбеђен је смештај са исхраном у СТЦ Златибор.

Интернет страница www.stczlatibor.rs

Поред рада на тениском терену сви играчи имају и организоване тренинге моторичке и физичке припреме.

За све информације и упис контакт-особа:

Дејан Вукојичић

e-mail: vukojicicdejan@yahoo.com

tel. +381 63 7 555 006

www. playgreat.net

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *