22. međunarodni teniski turnir Kup nada 2018 Šid, Teniski klub Sol 022 Šid, Teniski klub Sol Brčko

Последњег викенда у августу почиње 22. међународни Куп Нада 2018 до 10 година у Шиду

Као и претходних година, последњег викенда у августу, тачније 25. и 26. августа 2018. године игра се традиционални међународни турнир за девојчице и дечаке до 10 година Куп Нада, који се одржава по 22. пут. До пре три године турнир је одржаван у Бања Луци у ТК Match Ball, а четврти пут се одржава у Шиду, у организацији ТК Sol Брчко (БиХ) и ТК Sol 022 (Шид, Србија). Само Smrikva Bowl има дужу традицију, од турнира са ових простора.

 

Прошле  и претпрошле године је учествовало преко 100 деце из 15 земаља. Организатори ће приредити све што је наишло на одличан одзив деце и родитеља претходних година: свечано отварање уз мађионичара, кловна, ватромет, поклон-торте… Поново ће бити организована томбола са поклонима, а сви учесници ће као и до сада добити лепе и корисне поклоне. Као и прошле године, победници турнира добиће СПЕЦИЈАЛНУ НАГРАДУ – 7 дана бесплатног боравка и рада на Тениској академији Милаш!

 

Организатори су замолили родитеље да пријаве децу електронски, на страници kupnada.rs/prijava (добиће и потврду да је дете пријављено), јер ће им тиме помоћи да убрзају процедуру приликом израде полудиригованог жреба.

 

Играће се на 6 терена – 3 терена у ТК Sol 022 и 3 терена код базена у TK Spin. Биће и садржаја поред терена, с обзиром да има пуно простора, играће се одбојка, фудбал… Организатори ће се потрудити да поправе неке ствари за које је прошле године примећено да их треба исправити, што ће довести до убрзања одвијања турнира, поготово на теренима код базена.

 

Детаљније Последњег викенда у августу почиње 22. међународни Куп Нада 2018 до 10 година у Шиду

 

Победници овог реномираног турнира били су Дамир Џумхур, Борна Ћорић, Ласло Ђере, Мики Јанковић, Ивана Јоровић, Бодин Жарковић, Олга Даниловић, Михаило Поповић, Ксенија Тмушић, Ноа Крзнарић, Катарина Јокић, Оливер Сабо Рац, Анђела Лопичић

Победници 21. Купа Нада 2017. године су били Вук Крушчић (Србија) и Лана Петковић (Босна и Херцеговина), а 2016. године су овај турнир освојили Јована Грујић (Србија) и Марко Максимовић (Република Српска). 2015. године победници су били Теодора Милић (Србија) и Един Мулалић (Босна и Херцеговина).

 

За оне који нису чули за овај турнир и не знају детаље о њему, сигурни смо да ће бити корисно да погледају неколико видео-записа које смо снимили прошле године. Звезда вечери био је Стефан Бојић, најпознатији промотер фристајл тениса на свету.

 

Ево и утисака деце о турниру из 2016. године:

 

А ево како је изгледало свечано отварање прошле године: били су ту кловн Маслачак, који је извео незаборавну тачку када су сва деца плесала са њим, мађионичари, ватромет, бројне награде, томбола. Уживајте:

 

 

Пропозиције

 

22. međunarodni teniski turnir Kup nada 2018 Šid, Teniski klub Sol 022 Šid, Teniski klub Sol Brčko

 

Начин пријаве

Пријава деце је онлајн, на посебној страници на сајту организатора, предвиђеној за то: kupnada.rs/prijava

и на бројеве телефона:

+387 65 583 866

+381 65 834 77 57

www.facebook.com/kupnada

 

Котизација

Котизација износи 4.000,00 динара.

 

 

Право учешћа

Дечаци и девојчице рођени 2008. године и млађи.

 

 

Време и место одржавања

Турнир почиње 25. августа 2018. године у 9 часова.

Игра се на теренима ТК Sol 022 и TK Spin у Шиду. Свечано отварање је у суботу 25. августа у 20 h.

 

Сви мечеви по групама се играју на 7 добијених гемова, а тај-брејк се игра код резултата 6-6; сви мечеви главног турнира се играју на 9 добијених гемова, а тај-брејк се игра код резултата 8-8.

 

 

Награде на овом турниру су:

 

  • Пехари, медаље, дипломе
  • Бицикли, рекети, тренерке, патике и друга опрема
  • За победнике турнира СПЕЦИЈАЛНА НАГРАДА – 7 дана бесплатног боравка и рада на Тениској академији Милаш

 

Teniska akademija Milaš Nova Pazova Srbija, Tennis Academy Milaš Serbia

 

Сваки такмичар, тренери и вођа пута добијају мајицу на поклон, а такмичари и вредан поклон пакет

 

Као и претходне три године, турнир у Шиду неће моћи да протекне без Малих играча на лицу места. Видимо се у Шиду!

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *