Mirko Petrović, Višeslav Trnavac, HEAD Srbija Kopf Sport d.o.o, Milentija Popovića 9 lokal 9 Sava Centar, zvanični distributer teniske opreme HEAD za Srbiju i Crnu Goru, Teniski savez Srbije

Потписан уговор о спонзорству између Тениског савеза Србије и Head Srbija

Тениски савез Србије и Head Srbija (компанија Kopf Sport) потписали су 8. априла 2017. године трогодишњи уговор о спонзорству, на основу којег ће Head лоптица бити званична лоптица на свим турнирима из ITF Futures серије, националним првенствима и на осталим турнирима које организује Тениски савез Србије.

 

Уговор су у хали „Александар Николић“ потписали председник Тениског савеза мр Мирко Петровић и директор компаније Head Srbijа Вишеслав Трнавац.

„Као лидер у тениској индустији компанија Head један је од најзначајних промотера тениса. О њеном утицају у прилог говори да је званичан спонзор напознатијих тенисера данашњице, попут Новака Ђоковића, Едија Марија и Марије Шарапове. Head је допринео револуцији у тенису увођењем металног рама на рекету када је Артур Еш освојио US Open. Поносни смо на ову сарадњу која је од значаја, пре свега за јуниорски тенис и младе тениске наде“, рекао је на конференцији за медије мр Мирко Петровић.

Директор компаније Kopf Sport, која је у Србији генерални заступник Head-a, Вишеслав Трнавац, задовољан је оствареном сарадњом и нагласио је да ће компанија подржати јуниорске и сениорске турнире у Србији. Фјучерс турнири олакшаће младим српским тенисерима да остваре пробој на листи. Циљ је да након златне генерације тенисера у Србији заједно са Тениском савезом подржимо будуће звезде светског тениса.

Детаљније Потписан уговор о спонзорству између Тениског савеза Србије и Head Srbija

 

HEAD Srbija Kopf Sport d.o.o, Milentija Popovića 9 lokal 9 Sava Centar, zvanični distributer teniske opreme HEAD za Srbiju i Crnu Goru

 

 

Извор:

Тениски савез Србије

 

 

HEAD BV је водећи глобални произвођач премијум спортске опреме и одеће.

 

Kopf Sport је званични дистрибутер HEAD тениске опреме за Србију и Црну Гору. Асортиман Head тениске опреме пружа вам могућност да у сваком тренутку будете у току са најновијим и актуелним моделима. Од почетка 2017. године компанија Kopf Sport d.o.o. (HEAD Srbija) је премијум партнер сајта Мали играчи.

 

HEAD Srbija Kopf Sport d.o.o.

Генерални дистрибутер за тениски програм

 

www.teniskaoprema.rs

www.facebook.com/head.teniska.oprema

 

HEAD Srbija Kopf Sport d.o.o, Milentija Popovića 9 lokal 9 Sava Centar, zvanični distributer teniske opreme HEAD za Srbiju i Crnu Goru

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *