Sajam sporta 2017, TSS, Teniski savez Srbije

Позив ТСС-а свим малим тенисерима да на 7. Сајму спорта прикажу шта су све научили

У петак 23. новембра 2018. године на Београдском сајму почиње 7. Сајам спорта 2018, који ће трајати до недеље 25. новембра, у организацији Спортског савеза Србије, а под покровитељством Министарства омладине и спорта. Као и претходних 6 година, у Хали 1 ће бити представљени сви спортови, а свој штанд и мини-терен ће имати и Тениски савез Србије. Улазак на сајам је бесплатан, а мото овогодишњег сајма биће „Пут успеха“.

Тениски савез Србије и координатор за програм tennis10’s у ТСС Драган Илић позивају све мале тенисере да дођу у петак, суботу и у недељу на Београдски сајам и да покажу шта све знају, и да покажу да представљају будућност српског тениса!

 

Детаљније Позив ТСС-а свим малим тенисерима да на 7. Сајму спорта прикажу шта су све научили

 

Драган Илић је у недељу увече био део тренерског тима који је успешно организовао такмичење за децу на прослави 5 година Малих играча, и том приликом је 120 малих тенисера уживало на теренима ТК Ђукић (о чему ћемо сутра објавити опширну репортажу), тако да се и ми придружујемо позиву ТСС-а и Драгана Илића да и крај ове недеље буде прави празник тениса, као што је било и у недељу на нашем рођендану!

 

Sajam sporta 2017, TSS, Teniski savez Srbije

 

На мини-терену Тениског савеза Србије ће у следећим терминима бити организован занимљив програм, и то у доле наведеним терминима, а сваког сата мали тенисери добиће и пригодне награде:

– петак 23. новембар од 14.30 до 19 h

– субота 24. новембар од 10.00 до 14.30 h

– недеља 25. новембар од 14.30 до 18 h

 

Видимо се у Хали 1 Београдског сајма!

 

Sajam sporta 2018, TSS, Teniski savez Srbije

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *