Dani mini tenisa na Adi Ciganliji, Teniski savez Beograda

Преко 500 деце учествовало на „Дану мини тениса у Београду“ Тениског савеза Београда

Тениски савез Београда је у суботу 11. маја 2019. године на Ади Циганлији успешно организовао манифестацију „Дан мини тениса у Београду“. Од 12 до 18 часова на мултифункционалном терену са тартан подлогом на којем је било постављено 5 мини-терена, прве тениске ударце пробало је између 500 и 700 београдских малишана, уз помоћ стручних тренера Тениског савеза Београда.

 

 

Време је било идеално за игру и дружење, па су деца могла да уживају на безбедном меканом терену, на којем су имала пуно простора. Дејан Којић, главни координатор за програм Tennis’10s у Тениском савезу Београда и сарадник за програм Tennis’10s у Тениском савезу Србије, као и тренер у ТА Типсаревић, рекао је да је изузетно задовољан одзивом деце и њихових родитеља, и захвалио је управи Аде Циганлије што је омогућила ТСБ-у и београдским клубовима да представе своје активности и школе тениса у оквиру програма Tennis 10’s.

 

Детаљније Преко 500 деце учествовало на „Дану мини тениса у Београду“ Тениског савеза Београда

 

Са децом су предано и стрпљиво радили стручни тренери Тениског савеза Београда: Бранислав Капаш (Београдски тениски клуб), Мићо Миладиновић (ТК Харон), Петар Душановић (ТК Дрил), Александар Ђукановић (ТК Црвена звезда) и Милан Саровски (TK Classics), и ти клубови се баве тенисом до 10 година.

 

Dan mini tenisa na Adi Ciganliji, Teniski savez Beograda

 

Дејан Којић је рекао да је циљ Тениског савеза Београда да оспособи што више клубова за овај програм, и позвао тренере из клубова да му се јаве на мејл, и савез ће им обезбедити мреже и рекете за промоције у школама и вртићима.

На манифестацију је дошла и подржала је позната српска кошаркашица Милица Дабовић, као и још неколико јавних личности.

Захваљујемо камерману Зорану Станићу на помоћи приликом снимања ове лепе манифестације

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *