Featured Video Play Icon

Премиум тенис на половини зимске сезоне

Ближимо се половини зимске сезоне, а у Тениском клубу Премиум тенис на теренима ТК Вождовац, вредно се ради. Такмичари овог клуба постижу одличне резултате последњих месеци, а интензивно се припремају за важна домаћа и међународна такмичења која их очекују следећих месеци.

У среду 12. децембра 2018. смо посетили Премиум тенис у балону ТК Вождовац, и разговарали смо са такмичарима и тренерима овог београдског клуба.

О резултатима током зимске сезонe и о плановима за наредне месеце, као и о томе са ким највише тренирају у Премиум тенису, разговарали смо са такмичарима клуба: Михаилом Радосављевићем (2001), Теодором Вујичић (2002), Андријаном Бркић (2001), Софијом Баталовом (2001), Стефаном Спасојевићем (2001. годиште) и Огњеном Павловићем (2002. годиште).

 

Детаљније Премиум тенис на половини зимске сезоне

 

Тренер у Премиум тенису Александар Марковић нам је рекао да у клубу тренутно трају припреме за предстојећи ITF турнир у ТК Црвена звезда и у Широком Бријегу, и да је акценат у првом реду на физичкој спремности такмичара, а затим на осталим сегментима игре.

 

 

Менаџер Премиум тениса Срђан Јовановић рекао је да је задовољан резултатима такмичара клуба последњих месеци, и да су посебно успешни били Михаило Радосављевић и Теодора Вујичић, који су играли финале сениорских турнира, иако су тек 2001. односно 2002. годиште. Андријана Бркић је остварила одличан резултат на ITF турниру у Марибору, и показала велики напредак у игри. Господин Јовановић је истакао да се клуб максимално труди да и у зимским условима својим такмичарима понуди што више кроз групне тренинге и кроз спаринге, и да има и нових играча којима такав начин рада одговара. Такође, у клубу су задовољни што се кондиција од 1. децембра спроводи и у трим кабинету, што је одлично решење које ће клуб примењивати до 1. априла.

 

Желимо пуно успеха такмичарима Премиум тениса на Дворанском првенству Србије до 18 година и на важним ITF турнирима који ускоро следе!

 

Разговоре водио уредник сајта Ненад Букарица

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *