Filip Krajinović, Teniski klub Đukić Beograd, Sajam sporta 2017, TSS, Teniski savez Srbije

Презентација Тениског савеза Србије на Сајму спорта 2017 [фото] [видео]

На Београдском сајму је од 24. до 26. новембра 2017. године одржан 6. Сајам спорта 2017, у организацији Спортског савеза Србије, а под покровитељством Министарства омладине и спорта. Посетиоци су могли да се опробају у више спортских дисциплина и да виде атрактивне демонстрације спортских вештина.

 

Тениски савез Србије је на сајму представио бели спорт свим посетиоцима – на мини-терену деца су могла да размењују ударце са тренерима и са познатим српским тенисерима, а на штанду ТСС-а посетиоцима је дељена брошура са адресама и контакт-подацима свих тениских клубова у Србији, као и симпатични поклони. За све посетиоце улаз је био бесплатан.

Детаљније Презентација Тениског савеза Србије на Сајму спорта 2017 [фото] [видео]

 

Sajam sporta 2017, TSS, Teniski savez Srbije

 

Првог дана манифестације домаћини и представници тениса у Србији на Сајму спорта 2017. били су наши прослављени асови, као и младе снаге овог спорта у нашој земљи: селектор НИС Дејвис куп тима Србије Ненад Зимоњић, НИС Дејвис куп репрезентативац Душан Лајовић, НИС Фед куп репрезентативке Србије Ивана Јоровић и Нина Стојановић, један од најбољих младих тенисера света Миомир Кецмановић, 10. јуниор света Марко Миладиновић, Тамара Малешевић и плејада младих играча. У петак поподне је и Тениски савез Београда наступио на терену ТСС-а, а представљали су га тренери Дејан Којић, Бранко Петковић, Бранислав Капаш и Милан Саровски.

 

Sajam sporta 2017, TSS, Teniski savez Srbije
Младе наде Србије на окупу

 

Другог дана су се на сајму дружили са најмлађима наши тениски асови Виктор Троицки, Филип Крајиновић и Илија Бозољац, a све време је рад штанда ТСС-а координисала Неда Милетић, PR ТСС-а.

 

Током трајања Сајма спорта од 24. до 26. новембра на Београдском сајму, компанија НИС и Тениски савез Србије (ТСС) организовали су „НИС отворену школу тениса“ за децу.

О „НИС отвореној школи тениса“ смо током сајма разговарали са Драганом Илићем, координатором за програм Tennis10’s у Тениском савезу Србије. Господин Илић нам је испричао и детаље о наступу ТСС-а на Сајму спорта.

 

 

Љубитељи тениса, као и малишани свих узраста, имају прилику да за време трајања сајма спорта , бесплатно уживају у школи тениса и уз помоћ стручних тренера и одговарајуће опреме, науче правила „белог спорта“. Током првог дана сајма, „НИС отворену школу тениса“ посетили су Министар омладине и спорта Вања Удовичић и селектор Дејвис Куп репрезентације Србије, Ненад Зимоњић, који су заједно са малишанима одиграли прави тениски меч. У мини школи тениса учествовали су и НИС Дејвис куп репрезентативци Душан Лајовић и Пеђа Крстин, НИС Фед куп репрезентативке Србије Ивана Јоровић и Нина Стојановић, као и плејада младих играча.

 

Sajam sporta 2017, TSS, Teniski savez Srbije
Тренери ТСС-а и деца играју са министром спорта и омладине Вањом Удовичићем

 

НИС као вишегодишњи генерални спонзор ТСС-а реализују програм бесплатних школа тениса за децу широм Србије већ шесту годину заредом. На овај начин НИС даје подршку дечијем спорту , промовише здрав начин живота и правилан развој младих у оквиру своје корпоративне стратегије и слогана „Будућност на делу“.

 

Sajam sporta 2017, TSS, Teniski savez Srbije
Никола Зекић, Лука Јовановић, Сенка Делетић, Анђела Лопичић, Наталија Сенић и Алекса Марђоновић на штанду ТСС-а

 

Sajam sporta 2017, TSS, Teniski savez Srbije, brošura
Брошура Тениског савеза Србије са контакт-подацима свих тениских клубова у Србији, која је дељена посетиоцима сајма

 

Filip Krajinović na štandu TSS-a na Sajmu sporta 2017, 25.11.2017. from Mali Igraci on Vimeo.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *