Promena strukture Tennis Europe turnira do 12 godina, Tennis Europe Under 12 Tour Restructure

Промена структуре Tennis Europe Junior Tour за играче до 12 година

Tennis Europe са задовољством објављује да је завршена детаљна анализа Tennis Europe Junior Tour за играче од 12 година и млађе. Сада смо спремни да применимо измене на Туру које ће обезбедити да дечија такмичења буду идеално структуирана и да функционишу на оптималан начин, који ће обезбедити одговарајуће прилике за све садашње и будуће играче.

Tennis Europe је одговорио на потребу да се учине разноврснијим доступне прилике за играче и организаторе турнира за играче од 12 година и млађе. Успостављањем различитих нивоа домаћинстава и обезбеђивањем већег броја мечева за наше младе играче путем иновативних формата, побољшаћемо географску расподелу турнира. Више држава ће сада бити у могућности да организују турнире, док ће постојећи турнири моћи да задрже (или чак побољшају) свој статус. На конкурентном тржишту на којем нове пословне организације нуде могућности играња међународног тениса, динамичност Tennis Europe Junior Tour-а за играче узраста од 12 година и млађе је кључна за његов успех.

 

Детаљније Промена структуре Tennis Europe Junior Tour за играче до 12 година

 

Спроведене су анкете како би се стекла слика о мишљењима националних савеза, организатора турнира, судија, играча и родитеља. На конференцији Tennis Europe Junior Tour у 2017. години, учесници су много дискутовали о Туру за играче од 12 година и млађе, а формирана је и консултативна Радна група тренера. Јуниорски комитет Tennis Europe је извршио процену ових података и темељно истражио највеће проблеме са којима се суочавају организатори и такмичари. Њихови закључци со довели до одлуке коју је донео Борд директора Tennis Europe и до објављивања нове структуре на Годишњем генералном састанку Tennis Europe за 2018. годину у Будимпешти.

 

Promena strukture Tennis Europe turnira do 12 godina, Tennis Europe Under 12 Tour Restructure

 

Као последица тога, од 2019. године па надаље Tennis Europe Junior Tour за играче од 12 година и млађе ће имати две категорије турнира уместо једне, као што је тренутно случај. Приказ који следи додатно појашњава тренутну структуру која је била на снази од 2000 – 2018. године и промене које ће бити извршене када нова структура ступи на снагу од 2019. године.

 

Преузмите табелу испод у PDF формату на овом линку

 

Детаљан преглед промена:Promena strukture Tennis Europe turnira do 12 godina, Tennis Europe Under 12 Tour Restructure

Promena strukture Tennis Europe turnira do 12 godina, Tennis Europe Under 12 Tour Restructure

 

Извор:

Tennis Europe

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *