Petar Teodorović, Petar Đukić, Milan Knežević, Proslava uspeha Petra Teodorovića na mastersu Tennis Europe, Teniski klub Đukić Beograd

Прослава у ТК Ђукић 3. места Петра Теодоровића на Мастерсу Tennis Europe U16

Протеклог викенда такмичар Тениског клуба Ђукић из Београда Петар Теодоровић је освојио 3. место на Мастерсу Tennis Europe за младиће до 16 година, и тим поводом је његов клуб у четвртак 11. октобра 2018. године организовао малу свечаност у просторијама клуба на Бежанијској коси.

Воћна закуска била је намењена Петру и његовим другарима из клуба, а пријатељ клуба и познати српски привредник Милан Кнежевић одржао је говор у част Петровог успеха.

Господин Кнежевић је истакао да је Петар Теодоровић у Италији постигао велики успех за свој клуб и за српски тенис, као и осталих четворо српских тенисера који су наступили на мастерсима до 14 и 16 година. Петар ће од Нове године бити 10. у Европи, а на мастерсу је осим добре игре, показао и смерно и коректно понашање; Петар је такође одличан ученик, и успева да испуни све своје школске обавезе.

 

Детаљније Прослава у ТК Ђукић 3. места Петра Теодоровића на Мастерсу Tennis Europe U16

 

 

Милан Кнежевић је посебно захвалио деци из клуба, која су показала велику солидарност са Петром и помогла му на тренинзима да напредује, уз главног тренера Петра Ђукића.

 

„Доброг тенисера нема без других добрих тенисера. И само преко тих мердевина може се попети.“

 

Petar Teodorović, Petar Đukić, Milan Knežević, Anđelija Marković, Proslava uspeha Petra Teodorovića na mastersu Tennis Europe, Teniski klub Đukić Beograd
Петар Теодоровић са пријатељем клуба Миланом Кнежевићем, директором клуба Петром Ђукићем и са Анђелијом Марковић

 

Господин Кнежевић истакао је велику улогу Петровог тренера Николе Четника, који је успео на Петра да пренесе радну (скоро војну) дисциплину, и да му да пример како се треба понашати на терену и око њега.

Милан Кнежевић је затим уручио Петру мајицу у којој је освојен Дејвис куп против Француске, и изразио уверење да ће Петар свакако имати у чему да игра, кад наступи за Србију у Дејвис купу. 🙂

Милан Кнежевић је захвалио и Малим играчима, који доприносе да се тениски живот млађих категорија играча што више види, и да се унапреди информисање о дечјем и јуниорском тенису.

 

Petar Teodorović, Proslava uspeha Petra Teodorovića na mastersu Tennis Europe, Teniski klub Đukić Beograd

 

После мале прославе у ТК Ђукић разговарали смо са Петром Теодоровићем, и замолили смо га да са нашим читаоцима подели утиске из Ређо Калабрије, да нам исприча како се се дружили српски тенисери на мастерсу, и какви су му планови у зимској сезони.

Желимо пуно успеха Петру Теодоровићу да му се остваре сви тениски снови, а њему и осталим тенисерима ТК Ђукић желимо пуно успеха у зимској сезони!

 

Разговор водио уредник сајта Ненад Букарица

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *