Novogodišnja proslava TK Đukić, Teniski klub Đukić Beograd, TK Đukić Beograd

Прослава успеха малих и великих играча ТК Ђукић

Претпоследњи викенд децембра био је заказан за прославу успеха малих и великих играча Тениског клуба Ђукић. Тим поводом, окупили су се родитељи, пријатељи клуба и заједно са тимом запослених уживали у богатој трпези и креативном садржају осмишљеном за играче.

 

 

Најмлађима је Деда Мраз поделио поклоне након заједничке партије тениса, а када су га испратили на Северни пол, почело је спремање за модну ревију на којој су учествовали као модели модне куће Forma VS. Активности на терену за најмлађе затворио је талентовани тениски фристајлер Стефан Бојић из Новог Сада, са којим су се забављали вежбајући његове трикове.

 

Novogodišnja proslava TK Đukić, Teniski klub Đukić Beograd, TK Đukić Beogra

Детаљније Прослава успеха малих и великих играча ТК Ђукић

Највреднији играчи клуба, Тамара Малешевић, Анђелија Марковић, Петар Теодоровић, Ромео Хаџимехмедовић, Марко Топо и Кристијан Марковић добили су вредне награде захваљујући спонзорима клуба: St Nicolas School, LegendWW, Forma VS, BEBA KIDS, Omnia natura, док су Мирослав Цвјетан, Давид Обрадовић, Марко Вујић, Стефан Сувајац, Страхиња Пјерановић као и Марко Топо били похваљени за освојено друго место на Екипном првенству Србије 2017. до 18 година.

 

Petar Teodorović, Tamara Malešević, Anđelija Marković, Kristijan Marković, Miroslav Cvjetan, David Obradović, Petar Đukić, Novogodišnja proslava TK Đukić, Teniski klub Đukić Beograd, TK Đukić Beograd
Најуспешнији такмичари ТК Ђукић у 2017. години Тамара Малешевић, Анђелија Марковић, Петар Теодоровић, Марко Топо, Кристијан Марковић, Давид Обрадовић и Мирослав Цвјетан са директором Петром Ђукићем

 

Тенисерима клуба награде је уручио наш познати привредник и пријатељ клуба Милан Кнежевић, а том приликом је одржао врло занимљив и поучан говор, на основу свог дугогодишњег искуства у тенису.

Мали играчи честитају ТК Ђукић на сјајним резултатима његових такмичара у 2017. години, и желе му да их у 2018. години надмаше!

 

Stefan Bojić, Miroslav Cvjetan, Petar Teodorović, Novogodišnja proslava TK Đukić, Teniski klub Đukić Beograd, TK Đukić Beograd
Стефан Бојић, Петар Теодоровић и Мирослав Цвјетан

 

Novogodišnja proslava TK Đukić, Teniski klub Đukić Beograd, TK Đukić Beograd

 

 

Једно мишљење на „Прослава успеха малих и великих играча ТК Ђукић“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Једно мишљење на „Прослава успеха малих и великих играча ТК Ђукић“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *