Masters Teniskog saveza Vojvodine do 12 godina, Teniski klub Sajmište Novi Sad

Прва година ТК Сајмиштa и планови за наредну

Током викенда се у новосадском ТК Сајмишту играо Мастерс Тениског савеза Војводине до 12 и 16 година, па смо између осталог и тим поводом посетили овај новоосновани новосадски клуб, а наравно и да бисмо вам пренели шта је све ново у клубу и какви су планови за зимску сезону и за следећу годину.

 

Тениски клуб Сајмиште је основан прошле године, а наследио је терене преко пута Новосадског сајма од ТК Нови Сад 2002, а и већина деце и тренера су прешли у нови клуб. Поседује 9 терена – 6 са шљаком и 3 са тврдом подлогом, а 7 терена је покривено рефлекторима.

 

Teniski klub Sajmište Novi Sad

Детаљније Прва година ТК Сајмиштa и планови за наредну

 

Председник клуба Драженко Козић упознао нас је са тим шта је све урађено у клубу од оснивања и преузимања терена код Сајма, као и какви су планови клуба у зимској сезони и у следећој години:

 

 

 

Успешне такмичаре ТК Сајмиштa Николу Митровића и Уроша Делића замолили смо да сумирају свој учинак у протеклој сезони, и да нам кажу каква су им очекивања од наредне:

 

 

Клуб планира да направи и теретану и да омогући члановима да боље напредују и на кондиционом плану, као и да им помогне на менталном плану, ангажујући стручњаке који ће деци помоћи да се изборе у овом психолошки веома захтевном спорту.

 

Teniski klub Sajmište Novi Sad

 

У тој намери ће у четвртак 6. октобра у 20 часова у просторијама клуба бити одржано прво предавање о спортској психологији – наш сјајни одбојкаш Андрија Герић, који се врло успешно бави менталном припремом спортиста, одржаће предавање за чланове клуба, које је отвореног типа, и клуб позива све заинтересоване да у четвртак увече дођу у просторије клуба преко пута Новосадског сајма.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *