Ljubica Jovanovic trener za mentalnu pripremu tenisera, Radionica Tajne šampiona

Радионица за тенисере „Тајне шампиона“

21.4. и 22.4.2018.

 

План радионице:

 

21. април

11 h 12:30 h Први корак шампиона – Дефинисање краткорочних, средњерочних и дугорочних циљева, одређивање корака и стратегије за њихово остварење

Веома је важно да се тачно зна шта се жели постићи, јер уколико немате тачно утврђен циљ, онда немате довољно јасну мотивацију и представу шта је то што желите да остварите и зашто подносите одређену „жртву“. Наравно, да би се дошло до дугорочног циља, онда се мора одредити и средњерочни и краткорочни и то у свим аспектима игре. Тенис, као и сви други спортови, састоји се из: технике, тактике, физичке и менталне припреме, те овде постављамо циљеве из свих области. Тек када се добије потпуна слика шта треба променити, унапредити, поправити и избацити, тек тада можете остварити своје циљеве. Уколико наставите да радите исте ствари на исти начин, резултат ће увек бити исти. На овом делу радионице дефинисаћете то што желите постићи везано за саму игру у тенису, као и жељене резултате, али и како ћете до циља стићи и које конкретне кораке треба предузети.

Детаљније Радионица за тенисере „Тајне шампиона“

12:30 h 13:30 h Пауза за ручак (оброк улази у цену, нема потребе да се простор напушта)

13:30 h 15 h  На путу шампиона потребно је отклонити препреке и разбити блокаде

Други корак шампиона – Технике уз визуализацију отклањања негативног набоја, менталних препрека, кочница и блокада

Сваки тенисер се на неки свој начин суочава са разним менталним баријерама, препрекама и блокадама. Неко успе да изађе на крај са тим, али неко не. Овде учимо и примењујемо технике отклањања менталног набоја пре, у току и након меча. Откривам и учим вас тајне јачања самопоуздања које је врло једноставно применити у мечу и то одмах и то су управо тајне које сви врхунски шампиони примењују у току своје игре.

 

Ljubica Jovanovic trener za mentalnu pripremu tenisera

 

22. април

 

11 h 12:30 Трећи корак: Представљање главних тајни шампиона

У овом блоку радионице упознајете се са свих 13 тајни тениских шампиона, неке од тајни ће вам одмах користити при сваком мечу. Ове тајне је могуће увести у игру тек након отклањање блокада и препрека, што ћемо претходног дана урадити. Све ове тајне познају најбољи тенисери данашњице и свакако ово је једна новина на нашим просторима. Поред техничких, тактичких и физичких изазова биће вам представљено оно што чини тенисера успешним и помоћи ће вам да закорачите великим кораком напред и будете никад ближи успеху који сте замислили.

– Како повећати концентрацију пре и у току  меча;

– Како повећати потенцијал игре и одиграти меч као и тренинг;

– Које су то ствари на које се треба фокусирати;

– У ком правцу треба да су вам усмерене мисли и како их контролисати;

– Шта вам то црпи енергију,  а шта вам је враћа….

12:30 h 13:30 h Пауза за ручак (оброк је урачунат у цену без потребе напуштања простора)

13:30 h 15 h Четврти корак: Афирмације, вузализација и мотивација је саставни део сваког шампиона

Одређујемо које афирмације ће побољшати ваш став, унапредити неке ваше особине и учврстити карактер победника на терену. Визуализација себе као шампиона треба бити саставни део живота сваког будућег шампиона, те овде активирамо окидач који ћете моћи користити и након радионице. Мотивација треба бити саставни део сваког тенисера. Открићете технике које ће вашу мотивацију увек држати активну!

 

 

Број места на радионици је ограничен, због професионалног приступа, где предавач може свима да се потпуно и равномерно посвети.

Тренер/предавач: Љубица Јовановић, тениски ментални и мотивациони тренер, www.ljubicajovanovic.com/o-meni/

Место одржавања: Узун Миркова 3, Београд

Време одржавања: 21.04. и 22.04.2018. од 11 до 15 h

Више информација о самој радионици, цени и сл. на ljubica@ljubicajovanovic.com  а пријаве можете слати до 15. априла до поноћи, када ће се у року од пар дана извршити одабир играча/играчица који стварно желе да буду најбољи у тенису и шампиони, и који ће имати право похађања радионице „Тајне шампиона“.

 

 

Љубица Јовановић

Тренер за менталну припрему тенисера

Ljubica Jovanovic trener za mentalnu pripremu tenisera
Љубица Јовановић

www.ljubicajovanovic.com

Mentalna priprema tenisera

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *