Radomir Tomić, Tarik Bajrović, Prvenstvo Bosne i Hercegovine do 14 godina, Teniski savez Bosne i Hercegovine, Teniski klub Sloboda Tuzla

Радомир Томић и Суана Туцаковић победници Првенства Босне и Херцеговине до 14 година у Тузли

Првенство Босне и Херцеговине за дечаке и девојчице до 14 година, турнир А категорије, одржан је од 27. до 29. маја 2018. године у ТК Слобода у Тузли. Врховни судија је била Амра Чашкић, а играно је на 8 шљакастих терена, у организацији Тениског савеза Босне и Херцеговине.

Радомир Томић (ТК Видиковац Зворник) и Суана Туцаковић (ТК Iskra Teen) су победници Првенства Босне и Херцеговине до 14 година. Наше честитке!

Тарик Бајровић (GTA академија Сарајево) и Амила Гуламовић (ТК Слобода Тузла) су освојили друго место. Радомир је у финалу победио Тарика 6-2 6-1, док је Суана савладала Амилу  6-4 6-2.

Треће место су освојили Ахмед Хуртић (ТК Змај) и Лука Милетић (ТК Фоча), односно код девојчица Раниа Мусић (ТК Драмар Тузла) и Сара Сададиновић (ТК Змај).

 

Suana Tucaković, Amila Gulamović, Prvenstvo Bosne i Hercegovine do 14 godina, Teniski savez Bosne i Hercegovine, Teniski klub Sloboda Tuzla
Финалисткиње Првенства Босне и Херцеговине до 14 година Амила Гуламовић и Суана Туцаковић

 

Детаљније Радомир Томић и Суана Туцаковић победници Првенства Босне и Херцеговине до 14 година у Тузли

 

Подсетимо, Зворничанин Радомир Томић има двојно држављанство, Босне и Херцеговине и Србије, и са успехом се такмичи у Србији, а тренира у београдском TK Fair Play. У последњих неколико месеци освојио је турнире 1. категорије до 14 година у TA Elite у Новом Саду и у ТК Слобода у Чачку.

 

Репрезентативка Босне и Херцеговине Суана Туцаковић је овим пехаром објединила титуле са Зимског и Летњег првенства БиХ, пошто је у јануару тријумфовала на Зимском првенству Босне и Херцеговине до 14 година у Сарајеву.

Прошле године су победници Државног првенства Босне и Херцеговине до 14 година били Катарина Стевић (TK Top Spin) и Тарик Реџић (ТК Др Младен Стојановић).

 

 

Комплетни резултати, дечаци:

Prvenstvo Bosne i Hercegovine do 14 godina, Teniski savez Bosne i Hercegovine, Teniski klub Sloboda Tuzla

 

Комплетни резултати, девојчице:

Prvenstvo Bosne i Hercegovine do 14 godina, Teniski savez Bosne i Hercegovine, Teniski klub Sloboda Tuzla

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *