Almanah dečjeg tenisa, Mali igrači

Сачувајмо успомену на део детињства – тренирање тениса – на старом добром папиру

Волиш да тренираш тенис, да се дружиш са осталим малим тенисерима на турнирима и изван њих; имаш много слика, видео-записа о томе. У свом смартфону, на рачунару, на екстерном хард-диску…

Међутим, за десет година, када будеш професионални тенисер или студент архитектуре, ди-џеј или једноставно нечији тата, пожелећеш да се вратиш у време када си тренирао тенис, да погледаш своје слике и слике својих другара из тог дивног периода живота. Где беше тај екстерни хард-диск са сликама, и да ли смо пребацили слике из старог рачунара?

 

Можда звучи старомодно, али стари добри папир ће помоћи у таквим тренуцима. Сајт Мали играчи због тога припрема штампано издање, да би све те успомене биле сачуване на једном месту.

 

То је алманах дечјег тениса, нека врста годишњака у којем ће бити објављене слике и основни подаци о свој деци која су регистрована у Тениском савезу Србије и у Тениском савезу Републике Српске (или ће бити регистрована од децембра), од 2001. до 2009. годишта, а биће представљене и активности ТСС и регионалних савеза у области дечјег и јуниорског тениса. Тениски савез Београда, Тениски савез источне Србије, Тениски савез Војводине и Тениски савез Републике Српске пружиће нам логистичку и медијску подршку у овом пројекту. Али највећу помоћ очекујемо од вас, у погледу слања слика и података. Такође нам много значи и помоћ клубова и тренера на прикупљању слика и података.

Детаљније Сачувајмо успомену на део детињства – тренирање тениса – на старом добром папиру

Планирамо да алманах објавимо у следећа три месеца, а детаље ћемо благовремено објавити на сајту.

Такође, за неколико дана ћемо објавити списак деце чије слике и податке смо добили, и редовно ћемо га ажурирати, тако да нећете бити у недоумици да ли смо примили податке које сте послали.

 

Almanah dečjeg tenisa, Mali igrači

 

Almanah dečjeg tenisa, Mali igrači

 

 

Накнакно ћемо објавити информације о начину продаје алманаха, а потрудићемо се да цена буде што нижа, јер смо и сами тениски родитељи и знамо какве све трошкове имају родитељи малих тенисера.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *