Seminar Globalne teniske trenerske asocijacije GPTCA, Teniska akademija Obradović Beograd

Семинар Глобалне тениске тренерске асоцијације GPTCA поново у Србији

GPTCA – Глобална асоцијација професионалних тениских тренера („Global Professional Tennis Coach Association“) представља до сада најутицајније и најраспрострањеније удружење тениских стручњака, чија је мисија да формира врхунски тениски тренерски кадар по опште признатим стандардима и програмима ове широм света присутне тениске организације. Формирана у Њујорку 2010. године, GPTCA од самог свог настанка окупља истинске великане тениске струке, као што су: Алберто Кастелани, Патрик Муратоглу, Тони Надал, Магнус Норман, Џуди Мареј, Лери Пасос, Хозе Перлас

GPTCA је – у организацији Председника асоцијације за Србију и Потпредседника Олимпијског комитета Србије, Богдана Обрадовића – до сада одржала више семинара у Београду са запаженим успехом – током којих је преко 300 тренера из Србије и региона добило ове цењене лиценце – сертификоване од стране ATP Асоцијације.

Следећи званични GPTCA семинар за Србију и регион ће бити одржан у Београду од 1. до 3. новембра 2019. године отворен за пријаву свих заинтересованих тренера, који ће том приликом присуствовати предавањима и полагати за добијање интернационалне GPTCA лиценце C (Ц) и B (Б) нивоа.

 

Детаљније Семинар Глобалне тениске тренерске асоцијације GPTCA поново у Србији

 

Поред Богдана Обрадовића, који ће полазницима одржати предавања из стручног дела уз показне вежбе на терену, међу предавачима ће бити и Дејан Вранеш, бивши селектор Fed Cup репрезентације Србије, Др Дејан Александрић, званични лекар фудбалске репрезентације Србије, Проф Бојан Милинковић, главни тренер тениске академије “Богдан Обрадовић”, Вук Николић – међународни тениски судија ITF/ATP/WTA Silver Badge Supervisor, Проф. Марија Срећков, спортски психолог… И бивша WTA играчица Бојана Јовановска, иначе почасни носилац GPTCA лиценце, А нивоа.

 

„Наша жеља и план је да се GPTCA семинар у Србији одржава два пута годишње, како би се ширило тениско знање и образовале нове генерације у потпуности савремено обучених тениских тренера у Србији и у нашем региону. Узајамно интересовање – долазећих перспективних тренера и нашег стручног тима – је свакако велико, и радујемо се следећој прилици коју ћемо имати већ почетком  новембра, да наставимо сарадњу на мисији и промоцији подизања нивоа тениске стручности у Србији“, нагласио је поводом одржавања новембарског семинара Председник GPTCA за Србију, Богдан Обрадовић.

 

Seminar Globalne teniske trenerske asocijacije GPTCA, Teniska akademija Obradović Beograd

 

За активности GPTCA у Србији, предлажемо да посетите:

https://www.facebook.com/tabogdanobradovic/

Инстаграм: bogdan_obradovic_tennis_coach

За више инфо о GPTCA организацији: www.gptcatennis.org

За додатна питања, молимо вас да се обратите на следећу и-мејл адресу: mg.obradovic@gmail.com или на број телефона 063 237-008

 

Seminar Globalne teniske trenerske asocijacije GPTCA, Teniska akademija Obradović Beograd

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *