Септембар у Премиум тенису

У београдском Тениском клубу Премиум тенис, на теренима ТК Вождовац, ових дана је веома живо, јер се његови такмичари припремају за међународне и домаће турнире, на којима читавог лета постижу запажене успехе.

У четвртак 20. септембра 2018. снимили смо један тренинг у тенисера Премиум тениса, и разговарали смо са такмичарима и тренерима овог београдског клуба.

 

Детаљније Септембар у Премиум тенису

 

 

О резултатима током летње сезонe и о плановима за наредне месеце, као и о томе са којим тренерима и саиграчима тренирају у Премиум тенису, разговарали смо са такмичарима клуба: Андријом Јевтићем (2001. годиште), Михаилом Радосављевићем (2001), Николом Јевтићем (2001), Стефаном Живковићем (2000), Стефаном Зековићем (2003) и, као и са гостом, 17-годишњим украјинским тенисером Ериком Вансхелбоимом, који већ други пут борави у Београду као гост Премиум тениса.

Ерик Вансхелбоим нам је рекао да у клубу има пуно младића са којима може да спарингује, и да му се допада квалитет рада и атмосфера у клубу, као и гостопримство Београђана.

 

Eric Vanshelboim, Premium tenis Beograd, Teniski klub Premium Beograd, Teniski klub Premijum Beograd

 

Кондициони тренер у Премиум тенису Александра Петровић објаснила је која фаза припрема такмичара је у току, и на чему се инсистира у тој фази. Такође, најавила је новину за зимску сезону: такмичари ће кондицију радити у теретани која се налази близу терена на Вождовцу, тако да је сигурна да ће то позитивно утицати на њихову кондициону спрему током зимске сезоне.

 

Aleksandra Petrović, Filip Nenadović, Ognjen Pavlović, Premium tenis Beograd, Teniski klub Premium Beograd, Teniski klub Premijum Beograd
Кондициони тренер Александра Петровић објашњава Филипу Ненадовићу и Огњену Павловићу како да изведу једну вежбу

 

Менаџер Премиум тениса Срђан Јовановић рекао је да је ове године акценат рада у клубу стављен на ITF турнире, и најавио програм учешћа на турнирима до краја године, од којих су два, у Никшићу и у Бару, већ у току, и на које су такмичари Премиум тениса отишли у пратњи својих тренера. За ову годину клуб је направио пројекат „5 играча у 1000“ (на ITF ранг-листи), и господин Јовановић сматра да ће тај пројекат до Нове године бити спроведен, јер је већ неколико играча на градици да оствари тај ранг.

 

Premium tenis Beograd, Teniski klub Premium Beograd, Teniski klub Premijum Beograd

 

Срђан Јовановић нас је упознао и са занимљивом новином: Премиум тенис је једини клуб у Београду где тренери раде кондицију сваки дан! Четири тренера свакодневно раде кондицију, и те тренинге плаћају; осећају се добро и уз такву спрему могу да издрже цео дан на терену.

Менаџер клуба је изразио задовољство и због тога што у клуб долази све више девојчица; у клубу је већ 6-7 девојчица које остварују лепе резултате, од којих је овог пута истакао одличне резултате Јелене Гојковић на јаким турнирима последњих месеци. Срђан Јовановић је поновио да је клуб отворен за сарадњу са свим другим клубовима!

Желимо много успеха такмичарима Премиум тениса у наставку летње сезоне, и наравно током зимске сезоне!

 

Разговоре водио уредник сајта Ненад Букарица

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *