Novosti iz vojvođanskih klubova, Teniski savez Vojvodine, Vojvođanski teniski savez, TSB, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači

Септембарске новости из војвођанских клубова 8.10.2019.

Много успеха постигли су војвођански тенисери на важним турнирима широм Србије током септембра!

 

Сваког месеца објављујемо „Новости из војвођанских клубова“ у оквиру сарадње са Тениским савезом Војводине. Позивамо све клубове који су чланови Тениског савеза Војводине да са нашим читаоцима поделе слике, видео-записе и тренутке са тренинга својих такмичара; за клубове је то бесплатно, и верујемо да је лепа прилика да представе своје активности широј тениској публици. Захваљујемо Војвођанском тениском савезу на сарадњи и подршци!

Телефон и мејл за слање материјала: 0638255296; redakcija@maliigraci.rs

Teniski savez Vojvodine logotip, Vojvođanski teniski savez logotip, VTS, TSV

 

Детаљније Септембарске новости из војвођанских клубова 8.10.2019.

 

Суботички ТК Спартак остварио је апсолутни тријумф на Екипном првенству Србије до 18 година у ТК Агримес, и клуб је поносан на девојке и младиће који су остварили ову велику победу, и на њиховог тренера Ладислава Деметера:

 

 

Тенисери TK Сол 022 из Шида остварили су несвакидашњи успех пре неколико недеља на Првенству Војводине до 10 година: Филип Ђокић је освојио 1. место, Михајло Ковљен је био финалиста, а Урош Богичевић је био финалиста на ОП Шапца до 12 година у ТК Стари град:

 

 

Панчевачки ТК Динамо доспео је ових дана у центар интересовања захваљујући „својим“ Јапанцима. Један од тенисера који је неколико година провео у панчевачком клубу, Јори Јошида, постао је преко ноћи познат захваљујући видео-клипу који је снимио у Токију са најбољим светским тенисером Новаком Ђоковићем, чији је велики обожавалац. Председник ТК Динамо Младен Вуковић и тренер у клубу Влада Здравковић говорили су за ТК Панчево о јапанским тенисерима у ТК Динамо:

 

 

Најбољи такмичар ТК Принц из Томиславаца Марко Милетицки освојио је титулу на Мастерсу Тениског савеза Војводине до 14 година у ТК Меридиана у Новом Саду:

Marko Mileticki, Masters Teniskog saveza Vojvodine za dečake do 14 godina, Teniski savez Vojvodine, Teniski klub Meridiana Novi Sad
Марко Милетицки са победничким пехаром на Мастерсу Тениског савеза Војводине

 

Мали тенисери ТК Елита из Инђије показују завидну спретност на овом „нинџа“ тесту:

 

 

Зрењанински ТК Галеб 1890 представио је своју школу тениса у основној и средњој школи „9. мај“ у Зрењанину:

 

 

ТК Ковачица је веома активан на друштвеним мрежама, а пре неколико дана поделио је занимљиву фотографију о часу у школи тениса од пре 10 година:

 

 

Најуспешнија чланица TK Internacional Мирјана Јовановић учествовала је у припремама репрезентације Србије до 16 година за Екипно првенство света у САД:

 

 

ТК Змај из Сремске Митровице похвалио се успехом свог члана Николе Ноковића на турниру наранџастог нивоа у ТК Топако, где је освојио 3. место:

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *