Filip Đokić najbolji mladi sportista Brčko Distrikta u 2017. godini, Brčko Distrikt, Sofija Krstić najbolja mlada sportistkinja Knjaževca u 2017. godini

Софија Крстић и Филип Ђокић најбољи млади спортисти у Књажевцу односно у Брчко Дистрикту

Књажевчанка Софија Крстић и Брчанац Филип Ђокић изабрани су за најбоље младе спортисте у Књажевцу односно у Брчко Дистрикту (Босна и Херцеговина) у 2017. години. Честитамо!

 

Спортски савез општине Књажевац је доделио Софији пехар на пригодној свечаности. Софија Крстић има 12 година и тренира у ТК Магнет. Успешно се такмичи на турнирима у оквиру календара Тениског савеза Србије и Тениског савеза источне Србије.

Осмогодишњи Филип Ђокић добио је пехар и диплому на свечаности коју је уприличила општина Брчко Дистрикт. Филип тренира у TK Sol Brčko, тренер му је тата Томо Ђокић, има два старија брата, Андреја и Матеја, који су такође успешни тенисери. Филип је освојио више турнира до 10 година у Босни и Херцеговини и био врло успешан на турнирима у Србији: освојио је утешни турнир на 10. Тениским Надама до 9 година у Београду, играо у главном турниру на Купу Србије до 10 година у Београду.

 

Детаљније Софија Крстић и Филип Ђокић најбољи млади спортисти у Књажевцу односно у Брчко Дистрикту

Линк са снимком доделе награда у Књажевцу:

 

Filip Đokić najbolji mladi sportista Brčko Distrikta u 2017. godini, Brčko Distrikt
Филип Ђокић на додели признања

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *